Spies Hecker voor bedrijfswagens

Permafleet is de naam van het Spies Hecker laksysteem dat bestemd is voor zwaar vervoer. Of u nu spuitwerk verricht aan cabine's, bedrijfswagens, bussen, tank of silowagens of carrosserienieuwbouw: met Permafleet kiest u voor kwaliteit en zekerheid.

De Permafleet productlijn biedt u een compleet assortiment met als basis de 2K aflakken uit de Permafleet Serie 600 en daarnaast diverse washprimers, grondverven, additieven en blanke lakken. Alle producten ondersteunen een efficiƫnt werkproces binnen uw truckschadeherstel- of carrosserienieuwbouwbedrijf door de korte applicatie- en droogtijden.

Bovendien kenmerken de Permafleetproducten zich door een zeer goede lakstand en zijn ze uitermate geschikt voor toepassingen op objecten met een moeilijke objectgeometrie. Uiteraard voldoen alle producten uit dit assortiment aan de vastgestelde VOS-waarden voor het herstel van voertuigen.

Kortom, alle producten uit de Permafleet-lijn staan voor efficiƫnte processen, grote flexibiliteit en bovendien eenvoud in applicatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.