Importeur van de meest toonaangevende autoreparatielakken!

Plus Paint is importeur van Spies Hecker autoreparatielakken, één van de toonaangevende lakmerken in België. Niet voor niets heeft Spies Hecker meer approvals dan welke andere lakfabrikant ook. Daar zijn we trots op.

De markt kent Spies Hecker als hoogwaardig lakmerk voor de autoschadeherstel- en carrosseriebranche. Met producten die gebruiksvriendelijk, efficiënt en betrouwbaar zijn. Wereldwijd vertrouwen meer dan 160.000 bedrijven op de kwaliteit van Spies Hecker, de organisatie is actief in meer dan 55 landen. Bekijk de Spies Hecker Chronicle voor een blik in de kleurrijke geschiedenis van Spies Hecker. De Spies Hecker Chronicle neemt u mee door de lakgeschiedenis en de betekenis van Spies Hecker hierin.

Dankzij onze partners zoals 3M, Chemicar en Henkel heeft Plus Paint een van de best gesorteerde magazijnen van België en leveren we alle producten die een autospuiter nodig heeft om zijn spuitwerk te kunnen doen. En zijn we een one stop shop voor autospuiters. Dankzij ons fijnmazig distributienetwerk is Plus Paint marktleider in non-paintproducten.

Vul voor meer informatie over onze dienstverlening het contactformulier in.Jasper SaatKey Accountmanager