Plus Paint, dé paint en non-paint specialist

Zaken doen met Plus Paint betekent samenwerken met een professionele organisatie, waar vanuit de klant gedacht wordt. Omdat we beschikken over een eigen verkoop- en logistieke organisatie kunnen we u totaaloplossingen bieden, die op maat voor u gemaakt zijn. Dat doen we met gespecialiseerde medewerkers en een kwalitatief hoogstaand product- en dienstenaanbod. Ons productassortiment bestaat uit meer dan 7.500 producten en ons dienstenpakket bestaat uit uitgebreide operationele- en managementondersteuning.

De ontwikkelingen in de autoschadeherstel- en carrosseriebranche staan geen moment stil. De technologie blijft zich in rap tempo ontwikkelen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen en dwingen u om topprestaties te leveren. Elke dag weer. Om in die hectiek te overleven, heeft u een partner nodig waar u op kunt rekenen. Een partner die precies de producten en ondersteuning levert die u nodig heeft. Plus Paint is uw partner, die u maatwerkoplossingen levert en zijn afspraken nakomt. Dit doen wij met mensen die uw taal spreken. Ervaren specialisten met gevoel voor de specifieke kenmerken van uw onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij laten u graag zien hoe wij professionaliteit invullen. 

Wilt u meer informatie over onze organisatie? Vul het contactformulier in.

Cindy Tieleman-Kersten Sales Office