Van passie tot kracht

Publicatiedatum: 10 december 2014

In de nieuwe kalender 2015 Passion 2015, presenteert Spies Hecker zeldzame voertuigen uit acht landen, om daarmee het merk dichterbij de klanten in de gehele wereld te brengen.

Om er zeker van te zijn dat de kalender 2015 beter dan ooit werd, bezocht het Spies Hecker team schadeherstelbedrijven in België, Tsjechische Republiek, Finland, Duitsland, Nederland, Portugal, Zwitserland en Engeland om de meest spannende foto’s te maken.

Zeldzame auto's
Een van de hoogtepunten van de Passion 2015 kalender is een erg zeldzame NSU TT Kohlmus Scirocco, waarvan er slechts een handvol bestaan over de hele wereld. Het oudste voertuig op de kalender – een BMW 328 – werd gebouwd in 1939. De kalender laat ook een perfect gerestaureerde Morris Minor uit 1962 uit de Tsjechische stad Varnsdorf zien. Een Dodge Deluxe vier deur Sedan met tweekleurig lakwerk in donker en licht blauw is een andere high light op de kalender.

“Veel van onze klanten vanuit heel Europa stuurden verbazingwekkende voertuigen, waar met passie aan gewerkt is, dus het was niet eenvoudig om te kiezen wie er op de kalender zouden komen,” vertelt Joachim Hinz, Spies Hecker Brand Manager van Europa, Midden Oosten en Afrika. De geografische afkomst van een groot deel van de voertuigen is verbazingwekkend. Er is een Duitse Corvette als ook een Engelse Mercedes en een Finse Austin Mini.

Van de Belgische inzendingen bemachtigde Carrosserie Biebuyck bvba uit Tielt een plek op de kalender met hun Jaguar XK 150 Cabrio uit 1961. De afbeelding is in november te zien.

“Maar hoewel de meeste voertuigen op de kalender lijken te verschillen, hebben ze het volgende gemeen: ze zijn gespoten met een liefhebbende aandacht voor detail en een hoge vakbekwaamheid. De pagina’s van de kalender laten duidelijk zien hoe passievol schadeherstelbedrijven over de hele wereld met Spies Hecker producten werken,” licht Hinz toe.

Auto’s voor 2016
Inzendingen voor de Spies Hecker kalender Passion 2016 kunnen tot 15 februari 2015 gestuurd worden naar luc.vandervoorn@metalak.nl “We weet, vindt jouw schadeherstelbedrijf iets van zijn werk terug op een van de twaalf Spies Hecker kalender pagina’s,” sluit Hinz af. De Spies Hecker kalender Passion 2015 is te zien op www.pluspaint.be.