Spies Hecker wint British Repairers' Choice Award

Publicatiedatum: 22 december 2016

Spies Hecker heeft de British Repairers' Choice Award gewonnen, als het best beoordeeld lakmerk van het jaar 2016 - 2017. Dit werd aangekondigd tijdens de Night of Knights van de ABP (Auto Body Professionals), een jaarlijkse onderscheidingsceremonie die op 16 november 2016 werd gehouden in Resorts World, Birmingham.

Tijdens deze achtste editie van de onderscheidingen stemde een recordaantal carrossiers uit het hele Verenigd Koninkrijk op hun favoriete lakmerk. De stemmers werden gevraagd de merken te beoordelen op een schaal van 'uitstekend' tot 'zeer slecht'. Zevenentachtig procent van de beoordelingen van Spies Hecker was 'uitstekend' of 'zeer goed', waarmee het merk de titel in de wacht sleepte. Elk lakmerk kon worden beoordeeld en er werden vier merken genomineerd, waaronder Spies Hecker.

Anthony Cashel, marketingmanager voor Axalta in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, nam de onderscheiding in ontvangst. Deze werd uitgereikt door Jo Salter, de eerste vrouwelijke luchtmachtpiloot van de Royal Air Force, en Kevern Thompson, UK Operations Manager, CAPS (Common Automotive Platform Standard).

Cashel verklaarde: "Dit is een geweldige eer, omdat carrossiers zelf op ons hebben gestemd. Ik wil hen graag bedanken, net als onze partners in de sector die ons helpen om de uitstekende producten en diensten van dit merk te leveren aan carrossiers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland."

ABP, opgericht in 2004, is een organisatie waarbij meer dan 2.500 professionele carrossiers, verzekeraars, ongevallenbeheerders, leveranciers en beroepsverenigingen zijn aangesloten.

Ga voor meer informatie over Spies Hecker naar PlusPaint/Spies Hecker.

Award

Onderschrift bij foto:

Anthony Cashel, Axalta Marketing Manager, UK en Ireland, ontvangt de British Repairers' Choice Award voor Spies Hecker van (links) Jo Salter, de eerste vrouwelijke RAF luchtmachtpiloot en (rechts) Kevern Thompson, UK Operations Manager, CAPS.