Spies Hecker introduceert een krachtige Race Klarlack

Publicatiedatum: 30 januari 2020

De nieuwe Spies Hecker Permasolid® HS Race Klarlack 8700 is niet alleen gemakkelijk om mee te werken, maar hardt ook heel snel uit en levert hoogglans resultaten op.

Spies Hecker lanceert Permasolid HS Race Klarlack 8700, een blanke lak die bijzonder snel en betrouwbaar is. De eenvoudige toepassing begint met de mengverhouding: deze wordt ingesteld op 2:1 met de Permasolid Race Härter 3470 en met tien procent Race Additiv 9070. De blanke lak wordt aangebracht in twee spuitgangen met een korte tussentijdse uitdamptijd. Dankzij de lage viscositeit is het bijzonder eenvoudig om mee te werken, wat zorgt voor een uitstekende bevochtiging van het oppervlak, én resulteert in een zeer goede vloeiing en een goede lakstand.

"Permasolid HS Race Klarlack 8700 is een krachtige allrounder met een onfeilbaar standvermogen," zegt Evgeny Khmelev, Training en technische service leider bij Spies Hecker voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "Het is betrouwbaar en biedt de juiste keuze voor elke reparatie, van klein schadeherstel tot volledig overspuiten. De schitterende resultaten spreken voor zich."

Voor een naadloze oppervlakteovergang biedt Spies Hecker ook de nieuwe Permacron® Race Blender 1070.

"Dankzij de snelle doorharding van de blanke lak kunnen herstelde carrosseriedelen direct na het drogen verder worden verwerkt," zegt Khmelev. "En na een korte afkoelperiode kun je poetsen en monteren."

Flexibel drogen

De Permasolid® HS Race Klarlack 8700 biedt Spies Hecker autoschadeherstelbedrijven een betrouwbare en flexibele manier om het drogen van de blanke lak aan te passen aan individuele behoeften. Voor autoschadeherstelbedrijven die op zoek zijn naar snelheid en efficiëntie, kan de Race Klarlack in 15 minuten worden gedroogd bij een objecttemperatuur van 60oC. Het is ook mogelijk om dit product te drogen bij 40oC.

Permasolid HS Race Klarlack 8700 kan met alle Spies Hecker Hi-TEC Performance System en de Classic System producten worden verwerkt. Uitvoerige informatie is beschikbaar op www.spieshecker.com/race-8700.