Spies Hecker feliciteert Mercedes-AMG Petronas Motorsport met een succesvol seizoen #4TheTeam

Publicatiedatum: 16 november 2017

Spies Hecker feliciteert Mercedes-AMG Petronas Motorsport met het winnen van het FIA Formula OneTM World Constructors 'Championship 2017*, veiliggesteld na de Grand Prix van de VS op 22 oktober 2017, en coureur Lewis Hamilton met het beklinken van het FIA Formula OneTM World Drivers' Championship* 2017 tijdens de Mexicaanse Grand Prix op 29 oktober 2017.

Spies Hecker®, een van de vooraanstaande wereldwijde schadeherstelmerken van Axalta Coating Systems, een toonaangevende wereldwijde producent van vloeistof- en poedercoatings, is al meer dan vier jaar verantwoordelijk voor de verf op de Silver Arrows-racewagens van het team. Het gewicht, de kwaliteit en de duurzaamheid van het lakwerk zijn uiterst belangrijk omdat de raceauto's extreem zware baanomstandigheden moeten doorstaan.

“Namens iedereen bij Spies Hecker wil ik graag Mercedes-AMG Petronas Motorsport feliciteren met deze uitstekende prestatie. Deze twee overwinningen kunnen alleen worden behaald door uitzonderlijk sterk teamwerk ondersteund door uitstekende technologie. We hebben het voorrecht om hier deel van uit te maken en leveren onze robuuste, efficiënte laksystemen om Silver Arrows te helpen de ongelooflijk uitdagende en moeilijke omgevingen van de huidige internationale F1-circuits te trotseren,” zegt Joachim Hinz, Spies Hecker Brand Manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Spies Hecker werkte nauw samen met de afdeling Paint & Graphics bij Mercedes-AMG Petronas Motorsport in Brackley, Northamptonshire, voor het vaststellen van de beste producten om de robuuste en ingewikkelde kleurstelling op de Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ 2017 te creëren, terwijl het minimale gewicht werd toegevoegd. Deze omvatten sneldrogende 2K HS schuurprimer Permasolid® HS Performance Füller 5320, Permahyd® Hi-TEC Basislack 480 en Permasolid® HS Speed Klarlack 8800.

Mercedes-Benz is pas de vierde constructeur die vier opeenvolgende titels wint en Lewis Hamilton is slechts de vijfde coureur in de geschiedenis van de sport die viervoudig wereldkampioen is geworden. Hij is nu ook de meest succesvolle Britse Formule 1-coureur in de geschiedenis. Hamilton heeft al zijn titels gewonnen met Mercedes-Benz-kracht en drie ervan achter het stuur van een Silver Arrow (2014, 2015, 2017).

Voor meer informatie over Spies Hecker en de relatie met Mercedes-AMG Petronas Motorsport, kunt u het merk volgen op www.facebook.com/spieshecker, bezoeken op www.spieshecker.com/F1speed of via Twitter @spieshecker. Om meer te lezen over Mercedes-AMG Petronas Motorsport en de recente overwinning, volg www.facebook.com/MercedesAMGF1, www.instagram.com/MercedesAMGF1, www.twitter.com/MERCEDESAMGF1.

* Onder voorbehoud van officiële bevestiging door de FIA van de resultaten van het FIA Formula OneTM World Championship 2017