Spies Hecker aanwezig op Autotechnica in Brussel

Publicatiedatum: 15 maart 2016

Spies Hecker Volkswagen T2 BulliSpies Hecker België is met haar verdelers aanwezig op de Autechnica, van 20 maart tot en met 23 maart in Brussel; standnummer C01 in hal 6. De Spies Hecker stand is gemakkelijk te herkennen door de aanwezigheid van de gerestaureerde Spies Hecker Volkswagen T2 Bulli uit 1979.

Spies Hecker presenteert diverse innovaties waaronder de  nieuwe Spies Hecker ColorSpot LED lamp om diverse daglichtomstandigheden en lichtintensiteiten te simuleren en de Spies Hecker Permasolid HS Speed Klarlack 8800, de blanke lak die zorgt voor een schitterende en efficiënte afwerking met een droogtijd van slechts 5 minuten op 60°C of 45 minuten op 20°C. Daarnaast toont zij onder andere ook de nieuwe Raderal Kunststoff Spachtel 2015 Schwarz, een plamuur dat bijzonder geschikt is om oneffenheden in kunststof delen uit te vlakken en om oppervlakken voor te bereiden op verdere lakafwerking. Bezoekers kunnen profiteren van speciale Spies Hecker beursacties.

Registratie is mogelijk via www.autotechnica.be

Over Spies Hecker

Spies Hecker, een van de wereldwijde lakmerken van Axalta Coating Systems, ontwikkelt optimale en praktische laksysteem oplossingen die het werk in carrosseriebedrijven eenvoudiger en efficiënter maken. Met meer dan 130 jaar ervaring, biedt Spies Hecker producten van hoge kwaliteit, service op maat en gerichte training. Gevestigd in Keulen, Duitsland, is Spies Hecker een van 's werelds toonaangevende merken en zijn de autolakken wereldwijd beschikbaar in meer dan 76 landen.

Logo Spies HeckerSpies Hecker - simply closer!