Spies Hecker Race Spray Gun: Presteer zoals de wereldkampioen

Publicatiedatum: 23 april 2019

Spies Hecker lanceert een speciaal limited edition Race Spray Gun ontworpen in de Mercedes-AMG Petronas Motorsport stijl. Spies Hecker is al meer dan vijf jaar verantwoordelijk voor de lak voor de vijfvoudig FIA Formula One tm constructeurskampioen.

"Het buitengewone ontwerp van deze limited edition Race Spray Gun vertegenwoordigt onze jarenlange samenwerking met Mercedes-AMG Petronas Motorsport en benadrukt ook ons enthousiasme voor de autosport", legt Spies Hecker Brand Manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, Joachim Hinz, uit.

Het ontwerp van de Race Spray Gun is gebaseerd op de Mercedes-AMG F1 W09 EQ Power+ waarmee het kampioenschap werd behaald, met zijn dynamische lijnen in het typische PETRONAS-groen. Aan de zijkanten van de limited edition Race Spray Gun zijn de racenummers van beide coureurs van Mercedes-AMG Petronas Motorsport te vinden: Nummer 44 voor vijfvoudig FIA Formula OneTM wereldkampioen Lewis Hamilton aan de ene kant en nummer 77 voor race-winnaar coureur Valtteri Bottas aan de andere kant. Het is een echt verzamelobject.

De SATAjet 5000 B RP Race Spray Gun is technisch ook uitstekend, wat één van de redenen is waarom het wordt gebruikt om de raceauto’s te spuiten op het hoofdkantoor van Mercedes-AMG Petronas Motorsport in Brackley, Engeland.

De Race Spray Gun is geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 500 stuks. Het wordt geleverd met een hardcase koffer die een acrylstandaard bevat met het serienummer van het spuitpistool, maar ook een sleutelhanger. Dit is een officieel product met een licentie van Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Meer informatie kan worden gevonden op www.spieshecker.com/race-gun.