Spies Hecker Permahyd 20 jaar!

Publicatiedatum: 10 juli 2014

In 1994 lanceerde Spies Hecker een revolutionair laksysteem- Permahyd watergedragen basislak. Spies Hecker was een van de eerste lakleveranciers die een volledig VOS-conform laksysteem ontwikkelde met haar Permahyd Basislack 280/285.

Dit jaar viert Permahyd haar 20e verjaardag. Spies Hecker ontwikkelde voor deze gelegenheid een speciaal logo dat schadeherstelbedrijven ook op de blikken zullen terugvinden. De kleur van de blikken heeft ook een make-over gekregen: een nieuw lichtblauw etiket. Permahyd Basislack 280/285 staat al 20 jaar voor eenvoud in applicatie en een perfect eindresultaat. Permahyd Basislack 280/285 en Permahyd Hi-TEC Basislack 480 vormen de basis van het Spies Hecker autoschade productassortiment.

Een revolutie in de herstelmarkt
Met haar vernieuwende, milieuverantwoorde technologie plaveide Permahyd Basislack 280/285 20 jaar geleden de weg. In 1994 was deze lak met haar efficiënte applicatie en goede prestatie haar tijd ver vooruit en werd beschouwd als een revolutie in de schadeherstelmarkt. Door de jaren heen werden duizenden nieuwe kleurformules ontwikkeld terwijl technische innovaties en feedback van klanten geleid hebben tot productverbeteringen. Vandaag de dag heeft Permahyd Basislack 280/285 zich in de markt gevestigd als een betrouwbaar watergedragen basislaksysteem. Het is goedgekeurd door de toonaangevende automobielfabrikanten en schadeherstellers uit 76 landen vertrouwen elke dag op het systeem.

Uitermate efficiënt en een perfecte kleurnauwkeurigheid
Een van de belangrijkste eigenschappen van Permahyd Basislack 280/285 is de hoge mate van efficiency. De lak kan in 1,5 laag worden aangebracht. De twee basisbestanddelen van de basislak – de menglak en Permahyd VE Water 6000 zorgen voor een eenvoudige applicatie. Het systeem heeft ook een excellente dekking en is efficiënt in gebruik.

Met meer dan 53.000 kleurformules en goede kleurzoekmogelijkheden zorgen voor een perfecte kleurnauwkeurigheid; een van de kwaliteiten van deze menglakken. In applicatie kunnen de beste glansgradaties en diepte bereikt worden door Permahyd Basislack 280/285 te combineren met Permasolid HS blanke lakken.