Schitterende vooruitzichten voor schadeherstel

Publicatiedatum: 28 maart 2013

Permasolid Color AdditiveEen groeiende trend: aangekleurde blanke lak. Voor bedrijven een grote uitdaging als het gaat om schadeherstel.

Automobielfabrikanten zoals Alfa Romeo, Ford, Mazda, Opel, Peugeot en Renault nemen steeds meer hun toevlucht tot effecten zoals aangekleurde blanke lak om schitterende kleuren te creëren,” legt Kenny Leenen, Technical Representative van Spies Hecker importeur Plus Paint uit. Spies Hecker antwoordt op deze trend met een nieuwe productenreeks Permasolid® Klarlack Color Additive. “Nu voor het eerst, zijn schadeherstellers in een positie om te voldoen aan de harde technische eisen die gepaard gaan met het herstel van deze aangekleurde blanke lakken.”

Permasolid Color AdditiveDe in Keulen gevestigde lakfabrikant heeft tot nu toe zes kleuradditieven ontwikkeld. “Deze kunnen gebruikt worden in Permasolid® HS blanke lakken,” vult Leenen aan. Om op een juiste wijze de diep rode kleur Renault Rouge Flamme te repareren, worden de twee Permasolid® Klarlack Additive 9043 en 9044 gebruikt. Omdat deze effectkleuren een speciaal applicatiesysteem nodig hebben, geeft  Plus Paint training en zijn er Algemene Technische Informatiebladen beschikbaar om in detail uit te leggen hoe de reparatie van aangekleurde blanke lakken gaat. “Het is onze inspiratie om als “partner in proces” schadeherstelbedrijven de best mogelijke ondersteuning in hun werk te geven,” sluit Leenen af. Klik op de link voor meer informatie over trainingen en de beschikbare Algemene Informatie Bladen.

Permasolid Klarlack Color Additive Kleur Voorbeelden van kleuren met aangekleurde blanke lak
Additiv 9040 red xirallic Alfa Romeo Rosso Competizione, Mazda Velocity Red
Additiv 9041 transp. maroon Alfa Romeo Rosso Competizione, Opel Magic Red
Additiv 9042 magenta red Ford Hot Magenta, Ford Candy Red, Opel Inferno Rot, Opel Magic Red
Additiv 9043 light red Renault Rouge Flamme
Additiv 9044 transp. red Renault Rouge Flamme
Additiv 9045 transp. blue Ford Candy Blue