Permafleet Industrie van Spies Hecker biedt schadeherstelbedrijven potentiële extra inkomsten

Publicatiedatum: 25 januari 2018

Spies Hecker biedt schadeherstelbedrijven die willen groeien een flexibel, gebruiksvriendelijk industrieel laksysteem dat een breed scala aan toepassingen en kwaliteiten bestrijkt.

Het Permafleet Industrie-laksysteem is geschikt om diverse ondergronden af te werken, variërend van machines tot tuinhekken. Het biedt een enorm aantal verschillende kleuren, structuureffecten en glansniveaus. Ondanks de vele verschillende combinaties is het systeem compact en eenvoudig in gebruik.

Een praktisch systeem voor bijna elke toepassing

"Permafleet Industrie biedt schadeherstelbedrijven een manier om te voldoen aan de eisen van industriële klanten op het gebied van kleur, uiterlijk en duurzaamheid," vertelt Robert Jan Cornelissens, Marketing Manager van Spies Hecker leverancier Plus Paint. Het systeem is gebaseerd op de 24 mengkleuren van het Permafleet-assortiment voor bedrijfsvoertuigen. Het bevat aflakken in elf verschillende kwaliteiten voor industriële afwerkingen die bestand moeten zijn tegen zware mechanische of chemische belasting of zware weersomstandigheden, waaronder hoge uv-straling.

Door de juiste oppervlaktevoorbehandelingsproducten en aflakken te combineren, ontstaat een duurzame en veerkrachtige coating die geschikt is voor metalen, kunststoffen en houten oppervlakken. Zelfs minerale ondergronden of eerder gespoten oppervlakken kunnen worden voorzien van een nieuwe, duurzame afwerking.

Eenvoudig aan te brengen

Afhankelijk van de eisen en de toepassing kan de lak op diverse manieren worden aangebracht: spuitpistool, elektrostatisch spuitsysteem, kwast of roller. Autospuiters beschikken over een ruime keuze aan kleuren. "Alle gangbare kleuren voor bedrijfsvoertuigen en industriële kleuren zijn eenvoudig te mengen," vertelt Cornelissens. Dankzij de veelzijdigheid van Permafleet Industrie is het systeem gemakkelijk in het bedrijf te integreren.

Een nuttige investering

Door industriële klussen aan te nemen, kunnen schadeherstelbedrijven hun inkomsten vergroten en hogere volumes verwerken. "Van fietsen en verkoopautomaten tot machineonderdelen en meubilair, met Permafleet Industrie kunnen schadeherstelbedrijven specialistische industriële projecten gemakkelijk tot een goed einde brengen. Dit is een werkterrein dat volop kansen biedt om winstgevende klussen binnen te halen, en met dit systeem kunnen schadeherstelbedrijven deze kansen optimaal benutten," aldus Cornelissens.