Optimale grondverf voor zwaar vervoer

Publicatiedatum: 4 augustus 2011

Eenvoudige applicatie en versnelde initiële droging en doorharding; de nieuwe Spies Hecker Permafleet VHS Nass-in-Nass Füller 5620 biedt flexibiliteit in de afwerking van zwaar vervoer.

Voor een hoge productiviteit in de werkplaats, vertrouwen schadeherstellers op Permafleet VHS Nass-in-Nass Füller 5620.  "Wat deze nieuwe Füller 5620 zo speciaal maakt is haar eenvoudige applicatie en haar voortreffelijke vloeiing en lakstand," geeft Robert Jan Cornelissens, Marketing Manager van Spies Hecker importeur Plus Paint aan. "Bovendien biedt het product voordelen door haar brede verwerkingsmogelijkheden en lange potlife." Deze twee factoren zijn specifiek van belang voor de afwerking van grote objecten zoals trailers en bussen.

Zekerheid bij applicatie
Permafleet VHS Nass-in-Nass Füller 5620 is betrouwbaar op alle fronten: het product is eenvoudig aan te brengen en is goed te verspuiten. Een andere positieve eigenschap is de versnelde initiële droging en doorharding waarmee de nieuwe grondverf de procestijd in de spuitcabine reduceert. Permafleet VHS Nass-in-Nass Füller 5620 is goedgekeurd voor alle Permahyd watergedragen basislak systemen en Permafleet 2K Decklack systemen. Het product is beschikbaar in donker grijs en wit in 3,5 liter blikken.

"Productiviteit wordt steeds belangrijker bij de afwerking van zwaar vervoer", licht Cornelissens toe. "De nieuwe Permafleet Nass-in-Nass Füller 5620 brengt onze productlijn in dat opzicht naar een hoger niveau." Een zeker en snel proces, hoge kwaliteit en een resultaat op grote oppervlakken waar je op kunt vertrouwen. De nieuwe Permafleet VHS Nass-in-Nass Füller 5620 is een kwalitatief hoogwaardige grondverf en geeft een boost aan de efficiency van het werkproces.