Nieuwe blanke lak voor supersnelle droging

Publicatiedatum: 5 november 2015

Perfecte glans met een extreem korte droging; de nieuwe Spies Hecker Permasolid HS Speed Klarlack 8800 zorgt voor een schitterende en efficiënte afwerking.

Spies Hecker heeft een volledig nieuwe blanke lak ontwikkeld. De basis is een volledig nieuwe innovatieve harstechnologie. De droogtijd van deze nieuwe Permasolid HS Speed Klarlack 8800 ligt met slechts 5 minuten op 60°C of 45 minuten op 20°C op het allerhoogste niveau. Daarmee verkort deze blanke lak de procestijd aanzienlijk en dit resulteert in een verhoging van de efficiency in het schadeherstelbedrijf. „De nieuwe blanke lak is een klasse apart,“ legt Robert Jan Cornelissens, Productmanager bij Spies Hecker uit. „Bij 60°C objecttemperatuur bereiken we een extreem korte droogtijd in de cabine. Daarmee worden de procestijden verkort en de cabinecapaciteit vergroot. De air-dry instelling geeft daarentegen zonder toevoeging van cabinetemperatuur de hoogst mogelijk energiebesparing zonder in te leveren op kwaliteit en bestaande doorlooptijden.“

Zeer hoge productkwaliteit
Ook de lakstand van deze supersnelle blanke lak bereikt een nieuwe niveau. Extreme glans, zeer goede vloei-eigenschappen en een zeer hard lakoppervlak - Permasolid HS Speed Klarlack 8800 beschikt over uitstekende producteigenschappen. De extreme glans toont zich in het bijna glasharde oppervlak uitstekend. Door 3 verschillende verharders is het mogelijk de blanke lak op verschillende droogmogelijkheden in te stellen en zo energie te besparen. Zo kan het product naast ovendroging ook bij lagere temperaturen in de cabine, bij droging overnacht en bij 45 minuten 20°C luchtdroging ingezet worden. De flexibele droogprocessen dragen bij aan het optimaliseren van het bedrijfsproces en zorgt voor efficiencyverbetering binnen het schadeherstelbedrijf.

Eenvoudige verwerking
De nieuwe Permasolid HS Speed Klarlack 8800 laat zich eenvoudig en zeker verwerken en zorgt voor een gelijkmatige vernetting. De blanke lak is na 60 minuten luchtdroging poetsbaar en kan flexibel ingezet worden – van Speed Repair tot meer-delen-reparaties. 

Schitterend, supersnel, gewoon beter! Deze nieuwe Spies Hecker blanke lak verbindt de hoogste kwaliteitseisen met een bijzonder efficiënte verwerking. De nieuwe Permasolid HS Speed Klarlack 8800 is nu verkrijgbaar bij Plus Paint bvba.