Nieuwe Spies Hecker primer surfacer, ideaal voor grote oppervlakken

Publicatiedatum: 10 juli 2019

Spies Hecker heeft Permafleet® VHS Grundierfüller 4050 ontwikkeld, dat bestemd is voor de bijzondere vereisten die het lakken van bedrijfsvoertuigen vraagt. Grote panelen en nieuwe onderdelen kunnen nu nog sneller en VOS-conform worden verwerkt.

Als je een schade aan een bedrijfsvoertuig efficiënt wil herstellen, dan hangt alles af van de carrossier: deze moet beschikken over efficiënte werkprocessen en de emissierichtlijnen naleven. Producten die snel en met een goede dekking kunnen worden toegepast, ondersteunen de carrossier en staan garant voor tevreden klanten. Dit is precies waarom Spies Hecker haar nieuwe Permafleet VHS Grundierfüller 4050 introduceert, die ook als primer voor nieuwe onderdelen kan worden gebruikt.

Veelzijdige toepassing
Deze tweecomponenten primer surfacer op basis van polyacryl is geschikt voor reparaties aan bedrijfsvoertuigen, bouwmachines en landbouwmachines, en voor het herstellen van onderdelen van fabrikanten en industriële items. Zowel standaard nat-in-nat-toepassing en schuren leveren uitstekende resultaten op staal of gepolijst staal.

Snelle droogtijden
Vanwege het hoge vaste stofgehalte kan de nieuwe Permafleet VHS Grundierfüller 4050 efficiënt en snel in grotere laagdikten worden aangebracht. Het kan worden gecombineerd met drie verschillende VHS-activators en vier verschillende HS-activators voor carrossiers die over een 2K-mengmachine beschikken. De primer surfacer is verkrijgbaar in wit, lichtgrijs en donkergrijs, elk in een praktische verpakking van 10 liter.

Ga voor meer informatie naar www.spieshecker.be of neem contact op met de lokale vertegenwoordiger van Spies Hecker.