Nieuwe Spies Hecker vullende grondlak, ideaal voor grote oppervlakken

Publicatiedatum: 10 juli 2019

Spies Hecker heeft Permafleet® VHS Grundierfüller 4050 ontwikkeld, dat bestemd is voor de bijzondere vereisten die het spuiten van bedrijfsvoertuigen vraagt. Grote panelen en nieuwe onderdelen kunnen nu nog sneller en VOS-conform worden verwerkt.

Als je een schade aan een bedrijfsvoertuig efficiënt wil herstellen, dan hangt alles af van de schadehersteller: deze moet beschikken over efficiënte werkprocessen en de emissierichtlijnen naleven. Producten die snel en met een goede dekking kunnen worden toegepast, ondersteunen de schadehersteller en staan garant voor tevreden klanten. Dit is precies waarom Spies Hecker haar nieuwe Permafleet VHS Grundierfüller 4050 introduceert, die ook als primer voor nieuwe onderdelen kan worden gebruikt.

Veelzijdige toepassing
Deze tweecomponenten vullende grondverf op basis van polyacryl is geschikt voor reparaties aan bedrijfsvoertuigen, bouwmachines en landbouwmachines, en voor het herstellen van fabrieksoriginele onderdelen en industriële items. Zowel standaard nat-in-nat-toepassing en schuren leveren uitstekende resultaten op staal of gepolijst staal.

Snelle droogtijden
Vanwege het hoge vaste stofgehalte kan de nieuwe Permafleet VHS Grundierfüller 4050 efficiënt en snel in grotere laagdikten worden aangebracht. Het kan worden gecombineerd met drie verschillende VHS-verharders en vier verschillende HS-verharders voor schadeherstellers die over een 2K-mengautomaat beschikken. De vullende grondlak is verkrijgbaar in wit, lichtgrijs en donkergrijs, elk in een praktische verpakking van 10 liter.