Mutaties in 3M productassortiment

Aanpassingen en toevoegingen in 3M productgroepen Publicatiedatum: 28 augustus 2012

In het 3M assortiment vinden de nodige mutaties plaats. Onderstaand kunt u lezen welke producten zijn aangepast, verdwijnen uit het productgamma en welk product dit vervangt en welk product opnieuw beschikbaar komt.

3M 260L SCHUURSCHIJVEN 15 GATEN

Het 3M assortiment 260L schuurschijven is aangepast naar de 15 gatenconfiguratie. Deze vernieuwde lijn vervangt in de toekomst de bestaande 7-en 9 gatenlijn. Dit droogschuurmateriaal met een rug van polyesterfilm, een aluminiumoxide schuurkorrel en een antivolloopcoating zal u een nog betere afwerking garanderen.

Toepassingen

  • P600 Finish optimalisatie
  • P800/P1000 droog matteren van blanke lak en tegelijk verwijderen van (sinaasappel)structuur
  • P1200/P1500 voor het polieren

Voordelen:

  • Optimale stofafzuiging met 15 gaten
  • Verhoogde productiviteit en kwaliteit
  • Langere levensduur

Bekijk hier de 3M productflyer 3M 260L schuurschijven 15 gaten

3M MASKEERFOLIE AFPLAKSYSTEEM

Ons assortiment van maskeerfolie afplaksystemen zal uit het gamma verdwijnen. In de productflyer kan u de bijhorende partnummers terugvinden. Ter vervanging dient:

Maskeerfolie incl. tape - Voorgevouwen

Voorgevouwen doorzichtige maskeerfolie voorzien van tape rand. Gemakkelijk recht af te scheuren en daardoor ideaal voor snel afplakwerk. De folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moet worden bedekt. Door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen.

Bekijk hier de 3M productflyer3M maskeerfolie afplaksysteem

216U EASY HAND SHEETS LATEX SCHUURVELLEN

De 3M 216U Easy Hand Sheets (latex rug) zijn terug beschikbaar. De flexibele handschuurpapieren zijn uitermate geschikt voor het gebruik bij moeilijk bereikbare plaatsen zoals rondingen en kanten. Ze passen zich aan alle vormen van de ondergrond aan, waardoor onnodig verwijderen van de laagdikte wordt voorkomen. Daarenboven zijn ze voorzien van anti-volloopcoating.

De korrels met partnr. E60710 en E60712 zullen uit het gamma verdwijnen. De korrel met partnr. E60716 is daarentegen volledig nieuw in het gamma.

Bekijk hier de 3M productflyer3MEasy hand sheets latex schuurvellen