Kunststof plamuur voor bumpers

Publicatiedatum: 4 februari 2016

Grote elasticiteit, sterke hechting, zekere opbouw: Spies Hecker biedt met de nieuwe Raderal Kunststoff Spachtel 2015 Schwarz een efficiënte mogelijkheid om kunststof oppervlakken te repareren – ook zonder gebruik te maken van kunststof hechtprimer.

Raderal Kunststoff Spachtel 2015 Schwarz is bijzonder geschikt om oneffenheden in kunststof delen uit te vlakken en om oppervlakken voor te bereiden op verdere lakafwerking. “Door de hoge elasticiteit van dit twee componenten product kan de plamuur zich aanpassen aan de bewegingen van het kunststof deel,“ legt Evgeny Khmelev, Spies Hecker Trainingsmanager Europa, Midden Oosten en Afrika (EMEA), uit. Verder gebruik: Raderal Kunststoff Spachtel 2015 Schwarz kan direct – zonder hechtingsmiddel- op het te repareren deel van de auto aangebracht worden.

Daarnaast is de poriënarme plamuur goed te schuren. Voor het gebruik van Raderal Kunststoff Spachtel 2015 Schwarz vult Evgeny Khmelev aan: „De sterke hechting van deze twee componenten plamuur kan nog verder versterkt worden, door een aanvullende primer, zoals bijvoorbeeld Priomat Elastic Haftgrund 3304 – bij de voorbehandeling van de ondergrond te gebruiken.”

Betrouwbare droging

De droging van deze plamuur bij omgevingstemperatuur duurt ongeveer 30 minuten – bij een geforceerde droging daalt de droogtijd tot 15 minuten. De Raderal Kunststoff Spachtel 2015 Schwarz wordt als set in een 1,14 kg blik inclusief in de deksel toegevoegde tube met verharder geleverd.

Voor verdere informatie over de gebruikstoepassingen verwijzen wij naar de Algemene Technische Informatie die te vinden is op deze site.