Klein maar effectief

Publicatiedatum: 10 oktober 2014

De liefde van autofabrikanten voor aangekleurde blanke lak houdt aan. Spies Hecker biedt daarom nu de Permasolid Klarlack  Color Additive in 100 ml aan.

Van Hot Magenta tot Rouge Flamme of Candy Blue, de Permasolid Klarlack Color Additive worden vaak alleen in kleine hoeveelheden gebruikt voor het repareren van aangekleurde 2K High Solid blanke lakken. De nieuwe afmeting van de verpakking van deze kleuradditiven, 100 ml, is perfect afgestemd op de behoefte van het schadeherstelbedrijf.

Economischer
De Permasolid Klarlack Color Additive zijn vanaf nu beschikbaar in kleine flesjes met schroefdop. “Omdat er minder in het flesje zit wordt alles in een keer gebruikt, zonder dat er product over blijft, wat leidt tot minder afval, “vertelt Robin van Koolwijk, Hoofd kleurmakerij van Spies Hecker importeur Metalak. Plus Paint

Eenvoudig in gebruik
De kleine verpakking zorgt ervoor dat Permasolid Klarlack Color Additiv eenvoudig in gebruik is. “Een ander voordeel is dat Permasolid Klarlack Color Additiv niet meer bewaard en geroerd hoeft te worden op de mengmachine, “vervolgt Van Koolwijk. Eenvoudig schudden van de fles voor gebruik is al voldoende. De additieven kunnen in bijna alle 2K HS blanke lakken gebruikt worden. “Elke kleur voor voertuigen met een aangekleurde blanke lak bevat een formule voor de effectkleur, als ook een formule voor de blanke lak. De juiste kleuren zijn snel en eenvoudig te vinden met de Spies Hecker CRplus formule software en online kleuren zoek tool, “legt Van Koolwijk uit.

Kleine verpakking, eenvoudige dosering – de nieuwe kleine flesjes zorgen ervoor dat schadeherstellers de kleuradditieven voor het aankleuren van blanke lak op een efficiënte manier voor de juiste afwerking kunnen gebruiken.

Overzicht van de Permasolid Klarlack Color Additive

 

Permasolid Klarlack Color Additive Kleur Voorbeelden van kleuren met aangekleurde blanke lak
Additiv 9040 xirallic rood Alfa Romeo Rosso Competizione, Mazda Velocity Red
Additiv 9041 transp. kastanje bruin Alfa Romeo Rosso Competizione, Opel Magic Red
Additiv 9042 magentarood Ford Hot Magenta, Ford Candy Red, Opel Inferno Rot, Opel Magic Red
Additiv 9043 lichtrood Renault Rouge Flamme
Additiv 9044 transp. rood Renault Rouge Flamme
Additiv 9045 transp. blauw Ford Candy Blue
Additiv 9046 glanzend rood Peugeot Rouge Babylon