Klassiekers uniek in beeld gebracht

Publicatiedatum: 10 januari 2014

Maand na maand presenteert Spies Hecker een diversiteit aan kunstwerken in de nieuwe kalender “Passion 2014”.

Dit jaar ligt de focus op klassieke auto’s die bij het schadeherstelbedrijf uniek in beeld zijn gebracht.  In januari is er de matzwarte hot rod, een Chevy Top Chop uit 1950. In maart is de rood en witte Opel Rekord Olympia uit 1961 te zien. In september een blauw en witte Wartburg 311/1000 gebouwd in 1963. Dit zijn slechts 3 van de 12 hoogwaardige beelden van de Spies Hecker kalender “Passion 2014”.

Klassieke auto’s van 1950 tot 1970
Schadeherstelbedrijven uit heel Europa stuurden foto’s van hun meesterwerken. Het Spies Hecker team had meer dan een week nodig om door de verschillende landen te rijden om de voertuigen op een mooie manier in beeld te brengen. “Deze kalender brengt de oorspronkelijke klassieke auto’s en de passie waarmee ze gerestaureerd zijn in beeld,” vertelt Peter Wingen van het Spies Hecker marketing team over het resultaat van het project. “Elk jaar toont onze kalender hoe divers ons werkgebied is.”

Onverslaanbare expertise en materiaal van Spies Hecker 

Dietmar Wegener, kleurspecialist van Spies Hecker voegt hieraan toe: “Klassieke auto’s hebben een specifieke bewerking van de ondergrond nodig om hoge corrosiebescherming en een uitstekende afwerking te bereiken. Door het gebruik van de ColorDialog Spectro kunnen onze klanten de originele kleur meten en de juiste formule met behulp van de bijbehorende CRplus software vinden.”Beelden voor 2015 En nu is het grote moment wederom gekomen: schadeherstelbedrijven die werken met Spies Hecker kunnen nu beginnen met het inzenden van hun meesterwerken voor de kalender van 2015. Wingen vertelt: “Geïnteresseerden kunnen tot 22 februari 2014 reageren. Wie weet staat hun meesterwerk dan op een van de pagina’s van de Spies Hecker kalender 2015. Een omschrijving van het meesterwerk inclusief foto’s kunnen verzonden worden aan Spies Hecker importeur Plus Paint, via sigrid.bakker@pluspaint.be.  

Bekijk hier alle afbeeldingen van de kalender 2014