General Motors roept Axalta Coating Systems uit tot winnaar van de Supplier of the Year 2016

Publicatiedatum: 25 april 2017 Supplier of the Year award

Axalta Coating Systems (NYSE: AXTA), wereldwijd toonaangevend ontwikkelaar en producent van vloeibare en poederlakken, werd door General Motors uitgeroepen tot Supplier of the Year tijdens de 25e jaarlijkse plechtigheid van de Supplier of the Year Awards op vrijdag 31 maart jl. in Orlando, Florida.

De autoconstructeur GM erkende 118 van zijn beste leveranciers uit 15 landen die de verwachtingen van GM consequent hebben overtroffen, uitstekende waarde creƫerden of nieuwe innovaties aanbrachten aan het bedrijf. Bij de aankondiging van de genomineerden hoorden de meeste leveranciers die GM reeds erkende sinds de start van de Supplier of the Year awards in 1992. Dit is het derde jaar op rij dat Axalta de award kreeg toegewezen.

"We richten ons op het uitbouwen van positieve relaties met leveranciers, waardoor nieuwe, klantgerichte innovaties voor GM ontstaan en we de voorkeurs-OEM worden van de leveranciers", aldus Steve Kiefer, vicepresident GM Global Purchasing and Supply Chain. "De bedrijven die we hier vanavond erkend hebben, brachten ons niet alleen innoverende producten en diensten maar verstrekten dit alles met de kwaliteit die onze klanten verdienen."

Meer dan de helft van de leveranciers zijn.terugkerende winnaars sinds 2015. De winnende leveranciers werden gekozen door een wereldwijd team van GM inkoop, engineering, kwaliteit, productie en logistiek verantwoordelijken. Zij selecteerden op basis van prestatiecriteria in productaankoop, indirecte aankoop, klantendienst-dienst na verkoop en logistiek.

"Voor het derde achtereenvolgende jaar voelt het wereldwijde team van Axalta zich vereerd met deze prestigieuze erkenning door GM", aldus Steve Markevich, Axalta executive vicepresident en president Transportation Coatings and Greater China. "Axalta kijkt ernaar uit om onze langdurige relatie met GM verder uit te bouwen en boeiende kleuren, langdurige duurzaamheid en innovatie van wereldklasse te blijven leveren. Want dat verdienen GM en onze klanten over de hele wereld."