Gemaakt voor schadeherstellers – de nieuwe Spies Hecker website.

Publicatiedatum: 10 oktober 2014

De nieuwe Spies Hecker website is online. Het vervult een van de centrale klantenbeloftes van het merk: een snelle hulp voor schadeherstellers. Met een nieuwe online presentatie geeft Spies Hecker haar klanten een eenvoudig overzicht van haar producten, toepassingen en diensten.

“Onze website wordt hoofdzakelijk gebruikt door schadeherstellers. Ze zoeken informatie voor hun dagelijkse werkzaamheden,” legt Monika Fehn, eMarketing Specialist bij de Keulse lakfabrikant Spies Hecker uit. Daarom heeft Spies Hecker een totaal nieuwe online zoektool geïntroduceerd – productzoeker. Via een eenvoudig selectiemenu kan de schadehersteller snel de juiste producten vinden.

Advies van een expert
De website geeft meer ruimte aan testimonials van de expert, technieker en klanten, die concrete praktische voorbeelden geven. “Dit helpt schadeherstelbedrijven bij hun dagelijkse werk,” vertelt Fehn.

Eenvoudig en aansprekend
Elke pagina biedt informatie over interessante onderwerpen. Speed Repair bijvoorbeeld, heeft een directe link naar trainingen. Video’s bieden praktische tips die de schadehersteller helpen met kleurzoeken en lakapplicatie.

Aangepaste lay-out
Spies Hecker is ook een van de eerste grote lakfabrikanten die alle digitale content op een aangepaste lay-out weergeeft. Dit betekent dat de navigatie, tekst en beelden zich automatisch aanpassen aan het formaat van het scherm, dat gebruikt wordt om toegang te krijgen tot de website. “Deze aangepaste lay-out zorgt er voor dat de website op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets er ook goed uit ziet, legt Fehn uit.

De belangrijkste links van Spies Hecker zoals het online kleurenzoekprogramma ColorFinder en de Technische Informatie heeft Spies Hecker importeur Plus Paint op haar homepage geplaatst. Alle Spies Hecker trainingen zijn tevens te vinden op de Plus Paint site.