Eenvoudig en efficiënt lakprocessen uitvoeren met de nieuwe Permafleet VHS DTM Grundierfüller 4060 van Spies Hecker

Publicatiedatum: 2 maart 2022

De nieuwe grondverf is VOS-conform en zeer geschikt voor een snel en efficiënt applicatieproces op bedrijfsvoertuigen.

Spies Hecker lanceert Permafleet VHS DTM Grundierfüller 4060, een hoogvullende high-solid grondverf met een breed toepassingsgebied. De grondverf is uitermate geschikt voor plaatselijk schadeherstel aan, of het geheel overspuiten van bedrijfsvoertuigen. Deze Grundierfüller kan rechtstreeks op diverse ondergronden worden aangebracht, waardoor bedrijfswagenspuiterijen hun lakprocessen en aantal cabinedoorgangen nog verder kunnen optimaliseren.

“Deze Grundierfüller versnelt en vergemakkelijkt het lakproces voor bedrijfswagenspuiterijen aanzienlijk, dit omdat het een zeer breed inzetbaar product is,“ zegt Michell Carbo, Product & Technical Manager voor Axalta Refinish in de Benelux. “Het product is als een sneldrogende schuurbare Grundierfüller te gebruiken voor wanneer er een hoge vulkracht nodig is. Maar deze nieuwe Grundierfüller functioneert ook uitstekend als onderdeel van een uiterst efficiënt “nat-in-nat” laksysteem. Aan welke methode dan ook de voorkeur wordt gegeven, deze nieuwe Grundierfüller biedt een goede lakstand waardoor commerciële voertuigen altijd met een uitstekende uitstraling de weg op kunnen. En natuurlijk biedt dit nieuwe product een hoogwaardige corrosiebescherming en zeer goede hechting op diverse ondergronden, belangrijk voor een langdurige kwaliteitswaarborg.”

De nieuwe Permafleet VHS DTM Grundierfüller 4060 wordt aangeboden in drie kleuren, welke zijn: wit, middengrijs en donkergrijs. Ook kan deze grondverf worden gebruikt met verschillende verharders en is te combineren met watergedragen en solventgedragen lakken zoals Permafleet Hi-TEC Basislack 480, en ook 2K aflakken zoals Permafleet 2K Decklack 630/670/675.

Voor meer informatie over Spies Hecker, gaat u naar www.spieshecker.be.