De Axalta wandkalender voor 2021

Publicatiedatum: 16 december 2020

16 december 2020 - Axalta, een toonaangevende wereldwijde leverancier van vloeibare en poedercoatings, laat de harten van motorsportfans sneller kloppen met de onthulling van de wandkalender voor 2021 - Brilliantly Fast – die door de schadehersteldivisie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) is samengesteld. De kalender looft studentenraces en is een passend eerbetoon aan de professionele motorsportteams die in 2020 ongeëvenaard succes hebben behaald. 

Axalta heeft een rijke geschiedenis in de motorsport dankzij de premium schadeherstelmerken Cromax, Spies Hecker en Standox. Axalta is een officiële teamleverancier van het zevenvoudig FIA Formula OneTM wereldkampioen voor constructeurs? Mercedes-AMG Petronas Formula One Team. Axalta is ook een strategische partner van TOYOTA GAZOO Racing Europe, het Monster Energy Yamaha MotoGP Team en het Hendrick Motorsports NASCAR-team. Axalta sponsort studentenraces in heel Europa vanuit het Bright Futures-programma dat actieve deelname aan de vakken op het gebied van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (science, technology, engineering and math, STEM) bevordert. 

Iedere verbluffende maandfoto in Brilliantly Fast laat de kleurstelling, aerodynamische vorm of bekwaamheid op het circuit perfect zien. BluePoint siert de maand april, de winnende deelname aan de Bridgestone World Solar Challenge 2019 door de Australische outback van het Belgische Agoria Solar Team, een studentenraceteam van de Universiteit van Leuven. De Mercedes-AMG F1 W11 EQ Performance-raceauto op het circuit met op de achtergrond een brandende oranje zonsondergang prijkt op de maand september.

Olaf Adamek, Brand Manager van de schadehersteldivisie bij Axalta voor EMEA, zegt: “Sport is een teamprestatie en dit geldt met name in de motorsport. Het succes van de coureur of rijder hangt grotendeels af van de technologische expertise en innovatie die het bredere team van ingenieurs met zich meebrengt. We zijn dan ook zeer trots dat we ons steentje bijdragen door professionele motorsport- en studentenraceteams te ondersteunen met Axalta technologie. En het is passend dat we die teams eren in een visueel verbluffende kalender.” 

Brilliantly Fast en de afbeeldingen ervan zijn beschikbaar om online te bekijken of gratis te downloaden op axalta.eu/calendar2021.   

Voor meer informatie over Axalta en de links naar motorsport, gaat u naar www.axaltaracing.com. Ga voor meer informatie over Axalta naar www.refinish.axalta.eu.Over Axalta Refinish
Axalta Refinish - onderdeel van Axalta, een toonaangevend wereldwijd coatings bedrijf - is een gewaardeerde, betrouwbare wereldwijde partner voor lakreparatie voor onze klanten, die volledige klanttevredenheid nastreven. Dankzij snelle, efficiënte coatingtechnologieën van hoge kwaliteit en geïntegreerde digitale bedrijfsprocessen, wordt het hele lakherstelproces sneller, gemakkelijker en winstgevender. Met meer dan 150 jaar ervaring in de coatingindustrie, onze toewijding op het gebied van innovatie en onze voortdurend ontwikkelende technologie, kunnen we onze klanten een onbeperkte kleurkeuze aanbieden voor perfecte kleurenmatches. Het belangrijkste is dat we onafgebroken werken om op de behoeften van onze klanten te anticiperen, zodat ze de uitdagingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd, kunnen aangaan. We hebben een indrukwekkend merkenportfolio voor elke vereiste van een autoschadebedrijf, voor elk marktsegment en voor elk marktontwikkelingsniveau. Ga voor meer informatie naar refinish.axalta.eu en volg ons op LinkedIn.