Breek de verfblikken - speel mee en win!

Publicatiedatum: 10 juli 2013

Spies Hecker nodigt iedereen uit om “Crack it!” te spelen. De Keulse lakfabrikant lanceert een online competitie om haar Hollister Cobra project te promoten. 100 design Cobra T-shirts zijn te winnen. Actie en plezier met Spies Hecker – in de nieuwe, kleurrijke online “Crack it!” wedstrijd, kunnen spuiters hun kunde en strategische eigenschappen laten zien. Het idee is om zo veel mogelijk verfblikken in blauw, geel, groen, oranje en rood te breken met zo weinig mogelijk kliks – in een eenvoudig en toegankelijk online spel. Het is zeker de moeite om deel te nemen – onder de top scorers zullen in totaal 100 Cobra T-shirts verloot worden.         

Word een King Cobra - met Spies Hecker
In navolging van de Volksrodder komt de Keulse lakfabrikant met een spectaculair nieuwe uitdaging – een motor die wildheid, avontuurlijkheid en passie voor design uitstraalt: Hollister Cobra is een echte eyecatcher. Deze unieke chopper is speciaal voor Spies Hecker ontwikkeld. Bij Hollister, een bouwer van motoren in het Zwarte Woud, zijn drie idealistische, met de hand gebouwde, bijzondere machines vervaardigd. De Cobra onderscheidt zich door haar overvloedige chromen delen, wijde en lage handvatten en diep rode, transparante design. 

Virtueel spel, echte prijzen
Klik uw weg naar de overwinning. Klik hier om deel te nemen aan de Cobra competitie. Het Spies Hecker team wenst alle deelnemers heel veel plezier en succes!