Axalta Coating Systems organiseert symposium voor alle loyalty leden

Publicatiedatum: 22 december 2016

Mechelen, België - 20 december 2016 - Axalta Coating Systems, toonaangevend wereldwijd ontwikkelaar en producent van vloeibare en poederlakken, heeft op vrijdag 2 december ll, in het prestigieuze Blu Balmoral Hotel te Spa, zijn 2de symposium georganiseerd voor alle Belgische partners van de schadeherstelnetwerken.

De leden van deze loyalty programma's zijn erkende autoschadeherstellers en topklanten van de drie wereldwijde Refinish merken van Axalta: Cromax, Spies Hecker en Standox. Het wereldwijde Loyalty netwerk van Axalta Coating Systems telt meer dan 2500 deelnemende partners. Deze drie programma's zorgen ervoor dat de leden zich kunnen informeren en laten begeleiden door Axalta in de breedste zin van het woord om uiteindelijk bij te dragen tot succesvol ondernemerschap in de voortdurend wijzigende autoherstelbranche.
Het symposium stond dan ook passend in het teken van "Change Management", gezien de steeds veranderende markt.

Eerst werd door Informex en enkele verzekeraars, ingegaan op het gebruik van "Smart expertise". Smart Expertise zorgt voor vereenvoudiging van expertise-opdrachten en versnelling van schadegevalprocedures. Dit leidt als vanzelfsprekend tot klanttevredenheid. Vervolgens kwam aan bod hoe je kan omgaan met veranderingen en welke toekomstige kansen dit biedt.

Axalta voegde vervolgens de daad bij het woord en maakte van deze gelegenheid gebruik om zijn "inspiratie dag Smart Repair " voor te stellen. Een marketingconcept dat in maart 2017 gelanceerd wordt voor de Loyalty Partners, waarop wordt ingegaan hoe je "smart repair" kan commercialiseren en vermarkten.

Stefan Van Geert neemt fakkel over van Robert Poels

Robert Poels, Five Star en FLI manager Axalta Belux, die eerstdaags zal genieten van zijn pensioen, nam tijdens het symposium afscheid van zijn leden. Robert werkte meer dan 29 jaar voor Axalta en heeft zijn stempel gedrukt op het Five Star Netwerk. en de Belgische Repanet partners. Hij bouwde de organisaties uit tot invloedrijke en professionele netwerken van onafhankelijke carrosserieën. Robert Poels gaf de fakkel door aan Stefan Van Geert, die sinds augustus 2015 deel uitmaakt van de Refinish sales organisatie in Belux als Business Development Manager. In zijn vorige job vervulde Stefan de functie van Managing Director bij Innovation Group Benelux; hij werkte tevens als Business Manager Acoat Selected & het herstelnetwerk ABS bij Akzo Nobel en als External Networks Manager bij Allianz. Stefan zal de netwerken vertegenwoordigen naar de opdrachtgevers en de loyalty programma's verder uitbouwen. Daarnaast zal hij ook instaan voor de contacten met de OEM.

Axalta Symposium/p>

Onderschrift bij foto's van links naar rechts:

Axalta Symposium: Kris Van Cauwenbergh, Business Manager Refinish Systems Axalta Coating Systems Belux (links) bedankt Robert Poels (rechts) die met pensioen gaat - Axalta_Symposium - Stefan Van Geert: Stefan Van Geert, Business Development Manager Refinish Systems Axalta Coating Systems Belux.

Over Axalta Coating Systems - 150 jaar toonaangevend in de lakindustrie

Axalta Coating Systems is een toonaangevend wereldwijd bedrijf dat uitsluitend gericht is op coatings en haar klanten voorziet van innovatieve, kleurrijke, mooie en duurzame oplossingen. Van lichte OEM voertuigen, commerciële voertuigen en autoschadeherstel toepassingen tot elektromotoren, gebouwen en pijpleidingen, onze coatings zijn ontworpen om corrosie te voorkomen, productiviteit te verhogen en de materialen die we lakken langer te laten meegaan. Met 150 jaar ervaring in de coatingsindustrie, blijven de 12.800 medewerkers van Axalta manieren vinden om onze ruim 100.000 klanten in 130 landen elke dag beter te dienen met de beste coatings, toepassingssystemen en technologie. Voor meer informatie, ga naar Axalta Coating Systems of volg ons op Twitter, @Axalta en op LinkedIn.