3M Persoonlijke bescherming in autoschadeherstelbedrijven

Publicatiedatum: 29 augustus 2013

3M beschermingsmiddelenWerkgevers zijn verplicht om persoonlijke beschermmiddelen beschikbaar te stellen. Tevens moeten zij zorgen voor goede voorlichting, gebruik en onderhoud van deze beschermingsmiddelen.

Daarnaast heeft veilig werken voordelen:

  • Motivatie van het personeel
  • Betere eindresultaten
  • Hogere productiviteit
  • Kostenbesparingen

Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van beschermingsmiddelen die van hoge kwaliteit zijn, is 3M uw perfecte partner op dit gebied. Onze adem-, gehoor- en gezichtsbeschermers zijn speciaal ontwikkeld om te zorgen voor maximale veiligheid en optimaal comfort op de werkplek.

Er zijn meerdere factoren te overwegen bij het selecteren van de juiste bescherming. Doel is u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Hierbij is het van groot belang dat het gekozen beschermingsproduct genoeg comfort biedt om te worden gedragen tijdens de gehele periode dat u wordt blootgesteld aan de gevaren.

Om de keuze voor de juiste bescherming te vergemakkelijken is er nu de 3M selectiegids als algemene leidraad om te bepalen welke producten mogelijk geschikt zijn voor bepaalde toepassingen. Tevens is er een poster beschermingsmiddelen beschikbaar.

Bekijk hier de brochure beschermingsmiddelen
Bekijk hier de poster beschermingsmiddelen

3M poster beschermingsproducten