Spies Hecker introduceert de nieuwe menglak Brillant Blau

Publicatiedatum: 1 maart 2021

Blauw is de meest populaire chromatische kleur voor nieuwe auto's. Spies Hecker heeft onlangs een nieuwe menglak geïntroduceerd voor het perfect verkrijgen van bepaalde blauwtinten.

25 februari 2021 - Kleur is nooit zomaar kleur. Elke kleur heeft een betekenis en mensen associëren het met verschillende dingen. Blauw is bijvoorbeeld de kleur van lucht en zee, van afstand en uitgestrektheid. Maar het staat ook voor waarden als harmonie, duidelijkheid en rust. Wellicht komt het door deze positieve associaties dat blauw een chromatische kleurenfavoriet is bij kopers van nieuwe auto's. 

Kleurexperts verwachten dat blauw aan populariteit blijft winnen, waardoor schadeherstellers eersteklas materiaal nodig hebben om de vele tinten blauw die we op de weg zien te repareren. Het lakmerk Spies Hecker speelt goed op deze behoefte in met de lancering van een nieuwe menglak voor zijn Permahyd Hi-TEC 480 Basislack-systeem. De groenblauwe kleur Permahyd Hi-TEC Basislack 480 WT 318 brillant blau is ideaal voor het herstel van het veelvoud aan blauwtinten die door autofabrikanten worden gebruikt. De nieuwe menglak is geschikt voor zowel effectkleuren als uni kleuren.

De formules voor brillant blau zijn nu beschikbaar in Phoenix, de kleurensoftware van Spies Hecker. Voor meer informatie over Spies Hecker, gaat u naar www.spieshecker.be. Over Spies Hecker
Spies Hecker is een internationaal lakmerk voor schadeherstel van Axalta. Het merk ontwikkelt geoptimaliseerde laksystemen die het werk van schadeherstellers eenvoudiger en efficiënter maken. Met meer dan 135 jaar ervaring en een assortiment hoogwaardige producten, gepersonaliseerde services en gerichte trainingen, is Spies Hecker één van 's werelds toonaangevende fabrikanten op het gebied van autoreparatie. Spies Hecker is gevestigd in Keulen, Duitsland en is aanwezig in meer dan 75 landen.
Spies Hecker, simply closer!