Paint en non-paint

Het Spies Hecker PercoTop-systeem is speciaal ontwikkeld voor de afwerking van industriële objecten. Wat het object ook is - machines, automaten of elektronische accessoires - Spies Hecker maakt het opstarten en uitbreiden van activiteiten op het gebied van industriële afwerking gemakkelijk met PercoTop.PercoTop is veelzijdig en werkt toch heel efficiënt, met een overzichtelijk aantal producten. Het PercoTop-systeem is gebaseerd op de Permafleet Serie 600 voor zwaar vervoer. Met enkele extra mengkleuren uit de Serie 500 en negen verschillende bindmiddelen kan een breed spectrum aan oppervlaktekwaliteiten worden bereikt. Bovendien zijn verschillende effecten en gradaties van glans mogelijk. Dit kan variëren van glad tot structuur en van hoogglans tot diepmat.

Percotop hecht aan talloze ondergronden zoals staal, zink, aluminium en hout. Het systeem is geschikt voor alle applicatiemethoden. Met slechts twee primers is het mogelijk een groot aantal ondergronden van een afwerking te voorzien. Ook voor specifieke toepassingen in bijvoorbeeld de windenergie of agrarische grondverzetmachinebouw biedt Plus Paint complete lakoplossingen. Bij de ontwikkeling van klantspecifieke laksystemen vertrouwt Plus Paint op de know how en jarenlange ervaring van Spies Hecker. Met partner Spies Hecker is Plus Paint in staat om ook in te spelen op de specifieke wensen van haar (internationale) OEM- en industriële klanten.

Plus Paint is daarnaast marktleider in non-paint. Of het maskeertape betreft of schuurpapier: u kunt altijd rekenen op de service van Plus Paint. Met een non-paintassortiment dat bestaat uit meer dan 7.500 producten, grijpt u niet snel mis. Zoals u van een A-merk leverancier mag verwachten, leveren we enkel topkwaliteit producten. In ons magazijn vindt u merken zoals 3M, Colad, Teroson, Norton, INP, Tork en Kimberly-Clark.

Meer informatie vindt u via Paint en non-paint.

Vul voor meer informatie over onze Paint en non-paint het contactformulier in.

Jasper SaatKey Accountmanager