Zwaar vervoer in een nieuw jasje: Permafleet

Publicatiedatum: 5 april 2011

Spies Hecker heeft een nieuwe naam voor haar producten die bestemd zijn voor zwaar vervoer: Permafleet. De naam Permafleet wordt al een aantal jaren gebruikt door Spies Hecker Australië voor een aantal high-grade lokale CV producten. Vanaf nu zal deze merknaam ook gebruikt worden voor de high-grade CV producten in Europa.

Het oranje Permafleet logo zal de bestaande merknamen zoals Priomat, Permacron, Permasolid, Percotex en Hepox vervangen. Dit nieuwe logo is te vinden op de etiketten en in de Algemene Technische Informatie van alle lakken die bestemd zijn voor zwaar vervoer.

De Permafleet productlijn bestaat uit een compleet assortiment met als basis de 2K aflakken uit de Permafleet Serie 600 en daarnaast diverse washprimers, grondverven, additieven en blanke lakken. Alle producten ondersteunen een efficiënt werkproces binnen het truckschadeherstel- en carrosserienieuwbouwbedrijf door de korte applicatie- en droogtijden. Bovendien kenmerken de Permafleetproducten zich door een zeer goede lakstand en zijn ze uitermate geschikt voor toepassingen op objecten met een moeilijke objectgeometrie. Uiteraard voldoen alle producten uit dit assortiment aan de vastgestelde VOS-waarden voor het herstel van voertuigen.

Kortom, alle producten uit de Permafleet lijn staan voor efficiënte processen, grote flexibiliteit en bovendien eenvoud in applicatie. Dat is de reden dat deze lijn approvals heeft van alle bekende truckfabrikanten zoals Volvo, Man en Renault.