Volop actie tijdens Plus Paint Innovatieavond

Publicatiedatum: 20 september 2012

Op 20 september organiseert Plus Paint in haar trainingscentrum in Bornem weer een Innovatieavond. Net als vorig jaar staat de Innovatieavond garant voor actie en interactie waarbij de bezoekers op de hoogte worden gebracht van alle innovaties op het gebied van paint, non-paint en equipement.

Tijdens deze avond lanceert Plus Paint haar nieuwe PlusPaint assortiment bestaande uit een UV-A droger met producten en luchtdrogende producten. Hiermee speelt Plus Paint in op de trend naar repareren in plaats van vervangen en kortere doorlooptijden. Op het beursplein staan diverse toonaangevende leveranciers, waaronder 3M. Zij demonstreren de Denibberkit, het grondverf spuitpistool, koplamprepair en een innovatief polijstsysteem. Kemtex geeft een demonstratie van haar Jetclean pistoolreiniger met spuitbus systeem en toont een nieuwe technologie van gereedschap en persoonlijke bescherming voor werken aan hybride of elektrische wagens. VIP tools demonstreert excentrisch poliergereedschap. Henkel is tevens aanwezig op het beursplein. Zij tonen de nabootsing van de gerobotiseerde naadafdichtingstechnologie Flat- en wide stream. Ook het nieuwe product voor verlijming van zowel staal en of aluminium plaatwerk in combinatie met puntlas en ponsnagel techniek zal ook aanbod komen. En dat zijn slechts een aantal van de activiteiten op het beursplein. Daarnaast zijn er diverse interessante beursacties.

Managers, chef werkplaats, spuiters en plaatwerkers zijn van harte welkom. De barbecue staat vanaf 18:00 uur aan. Het programma start om 19:00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door het inschrijfformulier hier te downloaden, in te vullen en te faxen naar F 03 899 40 93 t.a.v. Henri De Nijn of af te geven bij uw Plus Paint vertegenwoordiger. Na uw inschrijving ontvangt u het programma en een bevestiging.