Spies Hecker lanceert nieuwe website voor carrossiers

Publicatiedatum: 16 juli 2018

Spies Hecker, een van Axalta’s premium wereldwijde schadeherstelmerken, heeft haar nieuwe website gelanceerd. De nieuwe site richt zich in de eerste plaats naar carrossiers, zodat deze voortaan voor de nodige informatie over Spies Hecker terecht kunnen op het wereldwijde web.

Spies Hecker België website

www.spieshecker.be, biedt klanten van Spies Hecker een duidelijk overzicht van het productaanbod, de toepassingen en services. “Wij hebben met deze nieuwe website de klantenbehoeften in het achterhoofd gehouden en een plek gecreëerd waar ze informatie kunnen vinden die hen helpt bij hun dagelijkse werkzaamheden,” vertelt Robert Jan Cornelissens, Benelux Marketing Manager Axalta.

Naast het vertrouwde nieuws over nieuwe producten en diensten, kunnen carrossiers ook - door middel van een handige online tool - op zoek naar de juiste kleurformule. Daarnaast voorzien de informatiebladen schadeherstellers van tips voor het juiste gebruik van de Spies Hecker producten.

De website is makkelijk te gebruiken en toegankelijk vanop een desktop maar kan ook geraadpleegd worden via een mobiele telefoon of tablet. In een oogwenk kunnen carrossiers naar de juiste pagina navigeren om daar de nodige informatie terug te vinden.

Cornelissens licht verder toe, “Ook de webpagina van ledennetwerk Colors Unlimited International (CUI) is volledig vernieuwd. Op deze pagina kunnen alle netwerkpartners eenvoudig gevonden worden door middel van een zoekfunctie en kaart. De ledenwebsite is te bereiken via de homepage van Spies Hecker, maar ook rechtstreeks via www.spieshecker.be/cui.