Spies Hecker feliciteert het MERCEDES AMG PETRONAS Formula OneTM Team

met het behalen van #TheTriple Publicatiedatum: 20 oktober 2016

Het Mercedes AMG Petronas Formula OneTM Team heeft zijn successen van 2014 en 2015 herhaald door het 2016 FIA Formula OneTM World Constructors’ Championship te winnen. Mercedes-Benz sleepte de titel in de wacht op zondag 9 oktober 2016 tijdens de Grand Prix van Japan in Suzuka en is nog maar de vijfde constructeur die drie titels op rij wint.

Als officiële leverancier van het team is Spies Hecker – een van de internationale lakmerken van Axalta Coating Systems, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van vloeibare en poedercoatings – verantwoordelijk voor de lak van op de nieuwste Silver Arrow, de hybride Mercedes F1 W07.

“Hartelijke felicitaties aan het Mercedes AMG Petronas Formula OneTM Team met het winnen van het FIA Formula OneTM World Constructors’ Championship, en dat voor het derde jaar op rij. Het behalen van #TheTriple is een enorme prestatie en een bewijs van de kracht van teamwerk,” aldus Joachim Hinz, Spies Hecker Brand Manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “We vinden het geweldig een bijdrage te hebben geleverd om de auto's er net zo fantastisch uit te laten zien als ze presteren. Het lakwerk op de hybride Mercedes F1 W07 is speciaal ontwikkeld om er geweldig uit te zien en samengesteld om weerstand te bieden aan de zware omstandigheden op het circuit, maar slechts een minimum aan gewicht toe te voegen.”

Dit is het vierde jaar dat het MERCEDES AMG Petronas Formula OneTM Team Spies Hecker heeft gekozen als lakleverancier. Het lakmerk levert niet alleen zeer duurzame, VOS-conforme lakproducten zoals Permahyd Hi-TEC Basislack 480 aan het team, maar werkt ook nauw samen met het lak- en illustratieteam voor training en technische ondersteuning op locatie.

“Het winnen van het FIA Formula One World Constructors’ Championship is een collectieve prestatie van al onze teampartners en -leveranciers en een bekroning van de steun en expertise die zij ons team bieden. We vinden het geweldig dat we dit resultaat hebben bereikt,” aldus Andrew Moody, hoofd van de afdeling Lak en Illustraties van het MERCEDES AMG PETRONAS Formula OneTM Team.

Voor meer informatie over Spies Hecker en de relatie tussen het merk en het MERCEDES AMG Petronas Formula OneTM Team: ga naar www.spieshecker.com/F1speed of volg het merk op Twitter@spieshecker. Voor meer informatie over Axalta: ga naar www.axaltacs.com. Voor meer informatie over het MERCEDES AMG Petronas Formula OneTM Team en de recente overwinning van het team: volg het op @MercedesAMGF1 of zoek op #TheTriple.