Spies Hecker feliciteert het MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team

Publicatiedatum: 5 november 2014

Dit is werkelijk fantastisch - een historisch seizoen voor het MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team,” vertelt Anthony Cashel, Marketing Manager van Axalta Coating Systems in Engeland en Ierland. “De 2014 FIA Formula OneTM World Constructors Championship heeft er voor gezorgd dat een Mercedes-Benz team voor het eerst deze titel die de FIA in 1958 voor het eerst toekende, heeft gewonnen. De Mercedes-Benz F1 W05 Hybrid is een buitengewone raceauto en Spies Hecker is verheugd dat zij hierbij is betrokken en het team MERCEDES AMG PETRONAS.”

De karakteristieke zilver aluminium Permahyd   Hi-TEC 480 effect lak met haar turquoise high lights werd speciaal ontworpen voor het seizoen 2014 door het Spies Hecker ontwerp- en technische team.

“Hoewel de uitstraling van de auto belangrijk is, is de kwaliteit en gewicht van het lakwerk cruciaal, “vervolgt Cashel. Met auto’s die meer dan 300 kilometer per uur gaan, moet het team kunnen vertrouwen op de duurzaamheid van het lakwerk. Dit is het tweede jaar dat MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team gekozen heeft voor de Spies Hecker laksystemen, training en technische ondersteuning op locatie, wat een hechte samenwerking met het team betekent. Permahyd Hi-TEC 480 voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan de F1 van vandaag en is de ideale partner voor het team.”

*De resultaten van de 2014 FIA Formula 1 World Championship werden officieel bevestigd door de FIA.