Silver Star voor een fijne zilver

Publicatiedatum: 21 februari 2011

Voor het lakken van velgen en aanbouwdelen is Spies Hecker Permahyd Basislack Silver Star voor fijne afwerking van metalen ideaal.

Dankzijk de extra fijne effectpigmenten, is de nieuwe Spies Hecker Permahyd Basislack Silver Star perfect voor het lakken van velgen een aanbouwdelen zoals bijvoorbeeld spiegelkappen. "Dergelijke delen zijn normaalgesproken gelakt in een extreem fijne zilvertint. Met Basislack Silver Star biedt Spies Hecker een uitstekend product voor reparatie en originele afwerking," legt Walter de Greeff, Technisch Accountmanager van Plus Paint uit.

Heldere zilver glans

Er is een trend in zilvernuances. "De nieuwe Silver Star is ons antwoord op de vraag van schadeherstelbedrijven naar een heldere en fijne zilver," ligt de expert toe.  "De microscopische metalen pigmenten zorgen voor een gladde en aluminiumachtige uitstraling.

Schadeherstellers  behalen de helderste effecten als zij een laag  blanke lak direct op de grondverf aanbrengen alvorens basislak aan te brengen. Vervolgens wordt het oppervlak licht geschuurd om het negatieve effect te voorkomen dat ontstaat door variatie in de ondergrondstructuur." De basislak kan overgespoten worden met 1,5 laag Permasolid blanke lak.

Fijn, indrukwekkend en helder, de nieuwe Permahyd Basislack Silver Star van Spies Hecker is de ideale oplossing voor het afwerken van aanbouwdelen met speciale eisen