Plus Paint lanceert vernieuwde website

Publicatiedatum: 6 maart 2013

Plus Paint vernieuwde website

Plus Paint heeft haar website vernieuwd. De website is gemoderniseerd en past nu helemaal in de nieuwe huisstijl, die in september tijdens de Innovatiedag werd gepresenteerd.

Marc Van de Voorde, Sales Manager van Plus Paint: “Met de nieuwe huisstijl en de website willen wij de waarden van Plus Paint als vooruitstrevende, persoonlijke en ondernemende organisatie extra  benadrukken.  We hebben er voor gekozen om de medewerkers van Plus Paint meer in beeld te brengen. Zij zijn immers het gezicht van onze organisatie en zij staan voor onze persoonlijke aanpak. Daarnaast laten wij nog sterker zien, dat wij de partner voor bedrijven in schadeherstel, carrosseriebouw en industrie zijn, zowel op het gebied van paint als non-paint. Daarnaast is er veel aandacht voor technische informatie.“

Open Trainingen 2013

Samen met de nieuwe website lanceert Plus Paint de nieuwe trainingscatalogus voor 2013. Een interessante training is de 3-laags parelmoertraining. Auto’s met een 3- laags parelmoer afwerking worden steeds meer de trend. Na deze training is de cursist in staat om zelfstandig een 3-laags parelmoer reparatie uit te voeren met de lakserie Permahyd 280 of Permahyd Hi-TEC 480.

Snel en eenvoudig de juiste kleur vinden? Dat kan met de ColorDialog Spectro. Schadeherstelbedrijven die een ColorDialog Spectro aanschaffen ontvangen gratis een training. Tijdens deze training ontvangt de gebruiker informatie over de diverse mogelijkheden van zijn ColorDialog Spectro. Kenny Leenen, Technical Representative: “De training bestaat uit een theorie gedeelte waarin de werking van de fotospectraalmeter en de installatie van de bijbehorende software aan bod komen. Daarna gaan de cursisten zelf aan de slag met de ColorDialog Spectro en behandelen we diverse kleurmetingen uit de praktijk. Na een dag kunnen zij direct in het schadeherstelbedrijf aan de slag met hun ColorDialog Spectro.”

De trainingen worden gegeven in het Trainingscentrum in Bornem. Het trainingscentrum is ook in een nieuw jasje gestoken. Het trainingscentrum beschikt over een moderne conferentieruimte en een praktijkruimte, voorzien van de allernieuwste apparatuur.

De nieuwe trainingscatalogus en het inschrijfformulier zijn hier  te downloaden.