Plus Paint is de Partner in Proces voor de zwaar vervoer branche

Publicatiedatum: 27 januari 2015

Plus Paint helpt ondernemers en managers niet alleen in autoschade, maar ook in de segmenten zwaar vervoer en industrie meer winst uit hun bedrijf te halen, door als ‘partner in proces’ bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Dit doet zij met kwalitatief hoogwaardige en efficiënte lakken van het merk Spies Hecker en haar uitgebreide dienstenpakket. Onder dit pakket vallen diverse diensten en support op het gebied van management, techniek, marketing en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met het speciale CV team zal Plus Paint haar positie in dit segment nog verder professionaliseren en versterken.

Team van specialisten
Plus Paint beschikt al een aantal jaren over een divisie zwaar vervoer. Zo beschikt Plus Paint al over een Business Development team welke wordt ondersteund door een team van binnendienst medewerkers, een kleurmakerij met lakspecialisten en een eigen logistiek netwerk waardoor er overal in Belgie snel geleverd kan worden. Deze divisie is echter sterk uitgebreid om verder invulling te geven aan de doelstellingen binnen CV. Ben Kleissen, Manager Business Development Zwaar Vervoer en Industrie en Ard Brunnekreef, als Technisch Commercieel Accountmanager, al jaren werkzaam in de zwaar vervoer branche, zijn de drijvende kracht achter het CV team. Onder leiding van Ben Kleissen focust het team zich op het verbeteren van de efficiency van het truckschadeherstel- en carrosseriebouwbedrijf. Er wordt gewerkt met een projectmatige benadering van procesinventarisatie, procesinstructie, procescontrole en procesinnovatie. Alles wordt vastgelegd in een plan van aanpak. Indien gewenst biedt Plus Paint technische ondersteuning op de werkvloer of trainingen in het eigen Plus Paint trainingscentrum of bij u op locatie.

Uniek garantieconcept
Daarnaast biedt Plus Paint ondersteuning op het gebied van marketing, bijvoorbeeld met haar Truck & Trailer garantieconcept. Hierbij verleent het truckschadeherstelbedrijf aan haar klanten vijf jaar garantie op lakwerkzaamheden, uitgevoerd met Spies Hecker producten. Permafleet heet de productlijn van Spies Hecker gericht op zwaar vervoer. De Permafleet productlijn biedt een compleet assortiment met als basis de 2K aflakken uit de Permafleet Serie 600 en daarnaast diverse washprimers, grondverven, additieven en blanke lakken. Alle producten ondersteunen een efficiënt werkproces binnen het bedrijf door de korte applicatie- en droogtijden. Met het Truck & Trailer garantiepakket verzekert het bedrijf haar klanten dat het van hoge kwaliteit is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Opdrachtgevers vragen ook in de zwaar vervoer branche steeds vaker om aantoonbare inzet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid. Plus Paint heeft unieke energiebesparende producten. Bovendien werkt Plus Paint samen met onder andere Duurzaam Repareren, Erkend Duurzaam en MVO Nederland en ondersteunt zij bedrijven bij het behalen én behoud van certificaten.

Meer informatie over Plus Paint en Spies Hecker zijn te vinden op www.pluspaint.be