Plus Paint Innovatieavond druk bezocht

Publicatiedatum: 6 juni 2011

Ruim 100 bezoekers bezochten dit jaar de Plus Paint Innovatieavond in het trainingscentrum in Bornem.  Medewerkers uit het gehele schadeherstelbedrijf werden ontvangen met een uitgebreid barbecuebuffet. Vanwege de vele aanmeldingen was het pand uitgebreid met enkele tenten en konden de genodigden dankzij het prachtige weer ook buiten gebruik maken van de faciliteiten. 

Rond 19:00 uur werd het Plus Paint Innovatieplein officieel geopend door Marc Van de Voorde, Sales Manager van Plus Paint. In een informele sfeer kregen de bezoekers diverse demonstraties van toonaangevende leveranciers te zien. VIPTOOLS demonstreerde onder andere de nieuwe RUPES  LHR21 BIG Foot poetsmachine om hologramvrij te poetsen. MIRKA  was aanwezig met haar nieuwe CEROS elektrische schuurmachine en LASCARE toonde diverse kunststofreparatiemethodes en uitdeuken zonder spuiten. TEROSON  demonstreerde diverse ruiten en nadenkitten en het Powerline II pistool. 3M was aanwezig met koplamp en achterlichtherstel en diverse innovaties in schuren en poetsen. IPM SOLUTIONS was aanwezig met LightRite koplampherstel. KEMTEX demonstreerde een nieuwe kleefdoek voor polyester en een pistoolreinigingssysteem. Plus Paint zelf was vertegenwoordigd met alternatieve reparatiemethoden waaronder velgenreparatie, bumperreparatie, de nieuwste kleurentrends en Spies Hecker Permahyd Hi-TEC 480.

Marc Van de Voorde: "Wij willen met dit evenement laten zien dat wij naast Paint, ook een uitgebreid assortiment non-paint producten leveren en voorop lopen, als het gaat om innovaties. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen. In één avond maakt de bezoeker kennis met diverse innovaties in een informele sfeer. Gezien het succes zullen wij dit evenement volgend jaar zeker weer organiseren".