Permahyd Hi-TEC menglakken in nieuw formaat blik

Publicatiedatum: 6 november 2013

Spies Hecker 250ml blikVanaf november is het mogelijk om bij Plus Paint de Spies Hecker menglakken naast 500 ml ook in 250 ml blikken te bestellen. De aanvullende afmeting van de blikken is in eerste instantie voor de elf effect menglakken van Permahyd Hi-TEC Basislack 480.

Veel van deze effect menglakken zijn voorzien van een hoog pigmentgehalte en gaan lang mee in gebruik. Schadeherstelbedrijven kunnen nu hun inkoop beter afstemmen op de benodigde hoeveelheid lak en daarmee hun investering verlagen. “Deze kleinere blikken helpen het schadeherstelbedrijf de bestelling van hun menglakken beter af te stemmen op het actuele verbruik, zodat materiaal altijd vers voorhanden is,” legt Robert Jan Cornelissens, Productmanager van Plus Paint uit.

Eenvoudig te hanteren

Het nieuwe formaat blik is eenvoudiger te hanteren. De 250ml blikken zijn voorzien van een nieuwe deksel zonder roerstaaf zodat de lak niet in de mengmachine hoeft te worden geroerd. “De effect mengkleuren hoeven slechts licht geschud te worden voor gebruik,” aldus Cornelissens.