Nog meer Spies Hecker Hi-TEC menglakken in 250 ml blik

Publicatiedatum: 10 oktober 2014

Reductie van kosten en eenvoudiger in gebruik: 32 Permahyd Hi-TEC menglakken zijn vanaf nu verkrijgbaar in kleine blikken.

Spies Hecker levert nog eens 21 menglakken in handige 250 ml verpakking, waarmee het totale aantal op 32 komt. Bedoeld voor kleuren die weinig of alleen in kleine volumes gebruikt worden; het schadeherstelbedrijf kan inspelen op alle kleurentrends en een hoge kleurjuistheid leveren omdat zij kunnen beschikken over meer menglakken in kleine volumes. De kleine blikken maken de dosering van het materiaal bovendien een stuk eenvoudiger en ze zijn zeer economisch in gebruik.

Lagere kosten
“Het kleine formaat blik zorgt ervoor dat schadeherstelbedrijven de consumptie van het materiaal nauwkeuriger op het gewenste lakvolume afstemmen,” legt Stefan Chamboné, Technisch Accountmanager van Plus Paint uit. “Dit zorgt ervoor dat klanten een zekere reductie in het verbruik van het materiaal realiseren.“

Eenvoudiger in gebruik
Fantasy Gold, Magic Fire or Brilliant Orange – de nieuwe 250 ml blikken van deze en andere speciale mengkleuren zijn makkelijker in gebruik. “De blikken van de effect menglakken in de kleine 250ml blikken hebben een speciale eigenschap. Voor gebruik, dienen deze licht handmatig geschud te worden. De roerdeksels van deze blikken zijn hiervoor aangepast naar een doseerdeksel. De grotere blikken dienen nog steeds geroerd te worden op de machine,” voegt Chamboné toe.