Nieuwe en verbeterde 3M schuurproducten

Publicatiedatum: 29 augustus 2013

3M Hookit Purple Finishing Film schuurschijf3M introduceert diverse nieuwe en verbeterde schuurmaterialen voor het autoschade herstelbedrijf:

3M Hookit Purple Finishing Film schuurschijf

Nieuw en verbeterd!

Een perfect eindresultaat bij schuren van clear coat applicaties wordt nu gemakkelijker met de 3M Purple Finishing Film schuurschijven. Specifiek ontworpen met een verbeterde coating waardoor de swirlmarks/pigtails enorm verminderd worden. Deze duurzame schijven bieden veel betere schuurprestaties bij toepassingen als matteren en microfijn finishen voorafgaand aan het polijsten. Deze nieuwe producten werden ontwikkeld als antwoord op de vraag van onze klanten naar een duurzame schuurschijf die minder swirlmarks/pigtails nalaat met hetzelfde gemakkelijk te polijsten eindresultaat.

Bekijk hier de productbrochure 3M Hookit Purple Finishing Film schuurschijf


3M 325U/525U Blue Multihole Schuurschijven3M 325U/525U Blue Multihole Schuurschijven

Optimale stofafzuiging met nieuwe Multihole Schijven

De nieuwste telg in de grote familie van 3M schuurschijven: de Hookit Blue 150mm Multihole serie met 13 groftes van P80 t/m P600. De groftes P80 t/m P180 maken gebruik van een uniek 19-gaten patroon. De groftes P220 t/m P600 maken gebruik van het 78-gaten patroon. Uitstekende schuurprestaties en standtijd in combinatie met de superieure stofafzuiging bij gebruik van de nieuwe universele back-up pads, maken dit tot een uitermate efficiënt schuursysteem!

  • Uniek spiraal ontwerp minimaliseert loading en maximaliseert snijkracht
  • Minder stof door efficiënte stofafzuiging
  • Snelle en efficiënte schijfwissel door richtgaten op schijf en pad

Bekijk hier de productbrochure 3M 325U/525U Blue Multihole Schuurschijven


3M Hookit  Purple+ Multihole Schuurschijven en -stroken3M Hookit  Purple+ Multihole Schuurschijven en -stroken

Nieuwe verbeterde schuurkracht van Purple

De Purple+ schijven van 3M met de revolutionaire spiraaltechnologie van de stofgaten zijn de topklasse schuurmiddelen van 3M. Deze schijven zitten boordevol innovatie van 3M en schuren sneller om de productiviteit van de vakman te verhogen en de cyclus te verkorten. De betrouwbare en consistente afwerking zorgt voor herstelwerk van betere kwaliteit met minder nabewerking. Het herbruikbare 3M Hookit bevestigingssysteem laat vaklui toe om het volledige leven van deze duurzame schijven te benutten wat het verbruik van schijven en de afvalberg verkleint. De nieuwe schijven van Purple+ hebben een aangepast gatenpatroon, met 177 stofgaten voor de fijnere groftes en 56 stofgaten voor de grovere groftes. Ontworpen in nieuwe configuraties voor geoptimaliseerde aansluiting op een nieuw assortiment steunschijven voor maximale prestaties. De beste resultaten worden bereikt door het nieuwe assortiment Purple+ Multihole schijven samen te gebruiken met de nieuwe universele 3M steunschijf (PN28729) en een 3M Elite schuurmachine. Uiteraard werken de nieuwe Multiholeschijven ook nog altijd goed wanneer ze niet perfect aansluiten of wanneer ze gebruikt worden
met een ouder model 3M Multihole steunschijf.

  • Nieuwe aansluitende gaten configuratie schuurschijven voor de ultieme afzuiging
  • Nieuwe universele Steunschijven voor 3M en een brede selectie machines
  • De Multihole producten kunnen gebruikt worden met alle bestaande Steunschijven van 3M
  • Nieuwe geoptimaliseerde visgraatpatronen met gaten in verschillende afmetingen
Bekijk hier de productbrochure 3M Hookit  Purple+ Multihole Schuurschijven en -stroken