Nieuwe UV grondverf van Spies Hecker herstelt supersnel kleine schades

Publicatiedatum: 8 mei 2016

De nieuwe Permasolid 1K UV Grundierfüller 9002 van Spies Hecker heeft een droogtijd van slechts drie tot zes minuten. Het nieuwe product biedt dus een efficiënte oplossing voor zowel spot repairs als Speed Repairs.

De Permasolid 1K UV Grundierfüller 9002 wordt spuitklaar geleverd en kan direct toegepast worden op gereinigde, geschuurde ondergronden zoals staal of verzinkt staal en uiteraard ook op originele grondlakken. De UV Grundierfüller 9002 is verder nog geschikt voor kunststof onderdelen na voorbehandeling met een kunststofhechtprimer.

"Voor kleine reparaties die snel en goed uitgevoerd moeten worden, is een snel werkproces natuurlijk uiterst belangrijk. Daarom introduceerden we de Permasolid 1K UV Grundierfüller 9002, die perfect past in het Spies Hecker Speed Repair systeem", verduidelijkt Stefan Chamboné, Technisch Accountmanager van Spies Hecker leverancier Plus Paint.

Gemakkelijk toe te passen en korte droogtijden
De transparante, grijze grondlak wordt aangebracht in twee lichte spuitgangen zonder tussenuitdamptijden. Hij droogt, met behulp van een 400 Watt UV-A-lamp, na slechts drie tot zes minuten. Hij is ook geschikt voor gebruik met krachtigere, vrijstaande UV-A-lampen die speciaal ontworpen zijn om lakken te drogen. UV Grundierfüller 9002 kan ook nat geschuurd worden en overgespoten met alle Spies Hecker basislakken en aflakken.

De Permasolid 1K UV Grundierfüller 9002 wordt kant-en-klaar geleverd in blikken van 1 liter en in een handige spuitbusversie.