Nieuwe Permasolid HS Performance Füller 5320

Publicatiedatum: 11 maart 2013

Een grondverf met een systeem

Flexibel in te zetten voor elke vorm van schadeherstel, efficiënt in gebruik en afgestemd op de innovatieve watergedragen basislak Permahyd Hi-TEC 480. De nieuwe Permasolid HS Performance Füller 5320 zorgt altijd voor een veilige ondergrond.

Spies Hecker Permasolid 5320Eenvoudige applicatie, snelle droging en een hoge verwerkingszekerheid: aan schadeherstel worden hoge eisen gesteld. Het is goed als de spuiter dan met een volledig op elkaar afgestemd systeem kan werken. „Permasolid HS Performance Füller 5320 maakt onderdeel uit van het Spies Hecker Hi-TEC Performance systeem – samen met de basislak Hi-TEC 480 en de drie blanke lakken 8055, 8650 en 8034,“ legt Kenny Leenen, Technisch Accountmanager van Plus Paint uit.

Snelle droging, hogere productiviteit

Het innovatieve product op acrylaat basis kenmerkt zich door haar hoge aandeel vaste stoffengehalte. „Dat zorgt voor minder materiaalverbruik“, legt Leenen uit. De efficiënte grondverf garandeert daarmee een zekere opvang van spuitnevel evenals een glad verloop. „Daarnaast is de grondverf na droging snel en eenvoudig te schuren,“- vervolgt de technische specialist.  De verwerking gebeurt variabel in één tot drie spuitgangen, de verhouding bedraagt 5:1 met Permasolid VHS verharders.

Met de ontwikkeling van de hoogwaardige Performance Füllers speelt Spies Hecker in op trends met kleuren uit de automobielindustrie. Naast middengrijs en zwart is het product ook in wit te verkrijgen – met deze drie kleuren is een optimale afstemming op de basislak mogelijk.“

Vrijgegeven door talrijke automobielfabrikanten

De 2K HS schuurbare grondverf is door diverse automobielfabrikanten vrijgegeven. Dat wordt steeds belangrijker, aangezien de automobielindustrie eisen stelt aan lakherstel en de naleving van specificaties ten aanzien van de lakmaterialen en procedures – „Omdat ze bij garantie binnen de aansprakelijkheid vallen,“ geeft Leenen aan. Met de Spies Hecker Permasolid HS Performance Füller 5320 werken schadeherstel- en carrosseriebedrijven volgens de specificaties van de automobielfabrikanten en daarmee bij alle reparaties zeker en effectief.