De nieuwe Permafleet HS Klarlack 8330 voor zwaar vervoer biedt nog meer bescherming

Publicatiedatum: 29 april 2013

 Naast een flexibele en eenvoudige applicatie op grote oppervlakken zorgt Spies Hecker Permafleet® HS Klarlack 8330 voor een hoge verticale stabiliteit en indien gewenst ook een graffiti bescherming. De VOS-conforme Permafleet® HS Klarlack 8330 brengt flexibiliteit in de afwerking van zwaar vervoer. “Wat dit innovatieve product anders maakt is de hoge verticale stabiliteit,” legt Robert Jan Cornelissens, Productmanager van Spies Hecker importeur Plus Paint uit. Haar uitstekende verticale stabiliteit is bijzonder te merken op geometrisch lastige oppervlakken zoals aanbouwdelen van tankauto’s en design spuitwerk met meerdere lagen basislak. Dankzij de antigraffiti eigenschappen blijft het uiterlijk van het lakwerk onveranderd beschermd, zelfs na verschillende schoonmaakbeurten met agressieve graffiti verwijderaars - een belangrijk aspect voor (stads)bussen in het bijzonder.

Variable mixing ratio
Voor graffiti bescherming is de mengverhouding met Permafleet® VHS verharders 5:3. Voor de standaard afwerking is de ratio 3:1. Door het gebruik van verschillende VHS verharders, kan de blanke lak zeer eenvoudig ingesteld worden. De blanke lak kan zowel in 1,5 laag aangebracht worden of in twee lagen met een korte uitdamptijd tussen de lagen.

 

 

Geoptimaliseerd applicatieproces
De nieuwe Permafleet® HS Klarlack 8330 maakt de afwerking van commerciële voertuigen betrouwbaar en draagt bij aan het waardebehoud van ieder voertuig

Spies Hecker ontwikkelt optimale en praktische laksystemen.