Nieuwe Klarlack Color Additiv voor ultra briljante blauwtinten

Publicatiedatum: 30 augustus 2017 Klarlack Color Additiv 9047

Aangekleurde blanke lakken zijn populairder dan ooit in de autobranche. Permasolid Klarlack Color Additiv 9047 is het nieuwste additief van Spies Hecker om bij lakreparaties een uitstekende kleuraccuratesse te bereiken.

Klarlack Color Additiv 9047 kan worden toegevoegd aan bijna alle 2K HS blanke lakken van Spies Hecker. "Zodra het additief met de blanke lak is gemengd volgens de informatie in de kleurformule, wordt de aangekleurde blanke lak op de gebruikelijke manier aangebracht," vertelt David Kempkes, Manager Applicatietechniek van Spies Hecker leverancier Plus Paint. "De hoog chromatische blauwe pigmenten in het kleuradditief zorgen voor een prachtige, briljante afwerking," voegt hij toe.

Bij reparaties van voertuigen met aangekleurde blanke lakken is slechts een kleine hoeveelheid blanke-lakadditief nodig, en om deze reden zijn alle blanke lakadditieven van Spies Hecker verkrijgbaar in economische verpakkingen van 100 ml. Het nieuwe blauwe Permasolid Klarlack Color Additiv 9047 is onder andere geschikt voor het spuiten van de Lexus-kleur Saphirblau, die wordt gebruikt voor de IS-, GS- en RC-serie.

Neem voor meer informatie contact op met uw technisch adviseur van Plus Paint.