Nieuw kleuradditiv van Spies Hecker

Publicatiedatum: 11 juni 2018

Reparatieoplossing voor een intense diepte van kleur: Spies Hecker introduceert Permasolid Klarlack Color Additiv 9048, een nieuw additief voor nauwkeurige lakreparatie van speciale rode kleuren.

Spies Hecker Clearcoat addative 9048Autofabrikanten blijven zich focussen op intense kleuren en complexe effecten. Voor het autoschadebedrijf zijn deze tinten vaak een interessante uitdaging, omdat voor de reparatie speciale technieken nodig zijn. Spies Hecker, het wereldwijde schadeherstelmerk uit Keulen, Duitsland, heeft op deze trends gereageerd met een aantal verschillende additieven voor blanke lakken. Dick van Duijvenvoorde, Manager Techniek van Spies Hecker importeur Plus Paint, zegt: "Ons doel is om schadeherstellers zeer specifieke ondersteuning te bieden om hun werk gemakkelijker te maken. Dit geldt in het bijzonder voor populaire tinten die diepe helderheid bereiken door aangekleurde blanke lakken, dus het is voor ons belangrijk om geschikte reparatie-oplossingen te ontwikkelen.".

Kleuradditief voor intens rood

Het nieuwste product van Spies Hecker is het Permasolid Klarlack Color Additiv 9048. Het is het negende kleuradditief in het assortiment en is bijzonder geschikt voor de reparatie van de nieuwe kleur Soul Red Crystal van Mazda. De schadehersteller voegt het additief toe aan de blanke lak volgens de informatie in de kleurformule en brengt het zoals gebruikelijk aan in een twee-laags proces.

Indrukwekkend effect van een kleine hoeveelheid

Bij het repareren van voertuigen met aangekleurde blanke lakken is zeer weinig van het speciale additief nodig, daarom biedt Spies Hecker alle kleuradditieven in kleine verpakkingen van 100 ml.