Nieuw: Permahyd Hi-TEC Beispritz Additiv 1051

Publicatiedatum: 21 oktober 2013

Voor optimale uitspuitresultaten in extreme klimaatomstandigheden heeft Spies Hecker de oplossing: Permahyd Hi-TEC Beispritz Additiv 1051. Met haar eenvoud in applicatie, korte procestijden en betrouwbare resultaten ondersteunt Permahyd Hi-TEC 480 Basislack het spuitproces - zelfs bij minder optimale weersomstandigheden. “Het nieuwe Permahyd Hi-TEC Beispritz Additiv 1051 maakt het mogelijk om flexibel in te spelen in het spuitproces. Het maakt een zeer zachte en gladde uitspuitzone mogelijk, zelfs bij een lage luchtvochtigheid en bij temperaturen van 30 °C of meer, ” vertelt Kenny Leenen, Technical Representative van Plus Paint. 

Vlekkeloze resultaten op grote oppervlakken
Het uitspuitadditief wordt onverdund in de uitspuitzone van het aangrenzende originele lakwerk aangebracht en de Hi-TEC watergedragen basislak wordt direct uitgespoten in de natte laag. “ Beispritz Additiv 1051 is bijzonder geschikt voor grote oppervlakken, legt de expert uit.

Verbeterde proceszekerheid
De Keulse lakfabrikant verbetert haar producten voortdurend om moderne schadeherstelbedrijven te ondersteunen. “De toepassingsmogelijkheden van Permahyd Hi-TEC 480 worden afgestemd op de eisen van de markt zodat de klanten een uitstekend resultaat boeken, bij alle klimaatomstandigheden,’ sluit Leenen af.