Een snelle afwerking!

Publicatiedatum: 26 januari 2011

De nieuwe Spies Hecker Permasolid HS Optimum Plus Klarlack 8650 kenmerkt zich door eenvoud in applicatie en een extra snelle droging. Geschikt voor diverse toepassingen- van standaard schadeherstel tot Speed Repair.

Een droogtijd van 10 tot 35 minuten bij 60°C metaaltemperatuur- de nieuwe Permasolid HS Optimum Plus Klarlack 8650 van Spies Hecker maakt indruk door haar variatie in applicatie en haar snelle droogtijden in de afwerking. Goede resultaten worden behaald, zelfs in minder gunstige omstandigheden in de spuitcabine. Dit innovatieve high solid product draagt daarmee bij aan optimalisatie van het gehele proces.

"Bij de ontwikkeling van het product, hebben we ons tot doel gesteld om het applicatieproces van de blanke lak nog efficiënter te maken," legt Robert Jan Cornelissens, Marketing Manager van Plus Paint uit. "Dankzij de snelle droging kan Permasolid HS Optimum Plus Klarlack 8650 snel en eenvoudig gepoetst worden. Dit geeft een positieve impuls aan de productiviteit van het schadeherstelbedrijf." Daarnaast is het high solid product geschikt voor diverse reparatiemethodes. De blanke lak kan gebruikt worden voor deelreparatie of gehele overspuiters, maar ook voor spot repairs. De blanke lak is het beste voor schadeherstelbedrijven die veelvuldig Speed Repairs uitvoeren om kleine schades te herstellen en die zoeken naar een geschikt laksysteem.

De nieuwe blanke lak wordt aangebracht in 1,5 laag. "Spuiters behalen extra snelle resultaten bij sport repair als ze ook gebruik maken van Permasolid HS Beschleuniger 9025," adviseert Cornelissens. Door het te mengen met Permasolid VHS verharders, is het mogelijk om flexibel te variëren met de droogtijd  - optimale doordroging is daarmee verzekerd, zelfs bij verschillende droogcondities. De mengverhouding is 3:1 met Permasolid VHS verharders plus Permacron Verdünnung/Permasolid HS Beschleuniger 9025.

Van Speed Repair tot standaard reparaties met trage verharders; met de nieuwe Permasolid HS Optimum Plus Klarlack 8650, biedt Spies Hecker haar partners een snel proces met hoge kwaliteit.