De nieuwe Spies Hecker sealer behoudt het karakteristieke uiterlijk van koolstofvezel componenten

Publicatiedatum: 11 juni 2018

Fans van koolstofvezel versterkte kunststof (CFK) componenten houden van het uiterlijk van het karakteristieke weefsel. De nieuwe Permafleet® Industrie Carbonfaser Sealer 5605 van Spies Hecker geeft industriële objecten, accessoires en onderdelen gemaakt van CFK een glad oppervlak dat de typische carbon look benadrukt.

De meeste schadeherstelbedrijven zijn bekend met de uitdaging: het lakken van koolstofvezel versterkte kunststof (CFK) componenten zoals zijdorpels of achterspoilers, terwijl het visuele uiterlijk van het karakteristieke weefpatroon van de koolstofvezel behouden moet blijven. De oplossing van Spies Hecker is de nieuwe Permafleet® Industrie Carbonfaser Sealer 5605. De transparante polyurethaan sealer behoudt het geweven patroon van de koolstofvezel ondanks zijn goede vuleigenschappen. Voor een optimale UV-bescherming, wordt een daaropvolgende blanke laklaag aanbevolen. Alle blanke lakken van Spies Hecker zijn compatibel met de nieuwe sealer.

Een eenvoudig, materiaal besparend proces
De Permafleet Industrie Carbonfaser Sealer 5605 levert schadeherstelbedrijven ook economische voordelen op. Evgeny Khmelev, trainingsleider van Spies Hecker voor EMEA, zegt: "De sealer is bijzonder eenvoudig aan te brengen en snel en gemakkelijk te verwerken. Het helpt schadeherstelbedrijven om hun dagelijkse lakwerk sneller te voltooien." De sealer kan worden aangebracht in twee spuitgangen met korte tussenliggende uitdamptijden. Permafleet Industrie Carbonfaser Sealer 5605 hardt uit na slechts 30 tot 45 minuten droogtijd bij 60°C. Neem voor meer informatie contact op Metalak of download praktische toepassings- en technische informatie van deze site onder technische informatie.