Corrosiebescherming voor kleine (door)geschuurde zones

Publicatiedatum: 2 mei 2016

 Spies Hecker heeft een sneldrogende 1K primer (in spuitbus) toegevoegd aan haar productgamma: Priomat 1K Spot Primer 4074.

De Priomat 1K Spot Primer 4074 is geschikt voor het herstel van kleine doorgeschuurde plekjes, bijvoorbeeld op ‘moeilijke’ randen en hoeken. Het product wordt gebruikt voordat de basislak wordt aangebracht. Deze 1K primer kan snel overgespoten worden en zorgt voor een goede hechting van de toplaag.

“Na slechts anderhalve laag, zorgt een dunne laag van de Priomat Spot Primer 4074 al voor een goede corrosiebescherming. De spot primer kan overgespoten worden met Spies Hecker Permahyd Hi-TEC 480 en Permahyd Basislack Serie 280/285 na 10 tot 15 minuten droging bij omgevingstemperatuur," verduidelijkt Stefan Chamboné, Technisch Accountmanager van Spies Hecker leverancier Plus Paint.

Klaar voor gebruik, tijdbesparende toepassing
De handige spuitbus maakt de toepassing en de verwerking van de 1K Spot Primer 4074 makkelijker voor routineklussen. Het 1K product is immers klaar voor gebruik en heeft een lange houdbaarheid. Daarnaast helpt de Priomat Spot Primer 4074 het schadeherstelproces te verkorten, aangezien het spuitpistool niet meer gereinigd hoeft te worden.

Schadeherstellers vinden meer details over de Spies Hecker Priomat 1K Spot Primer 4074 onder technische informatie.