Axalta benoemt wereldwijd R&D functionarissen

Publicatiedatum: 28 oktober 2013

Robert RoopLakproducent Axalta Coating Systems heeft drie nieuwe senior onderzoek & ontwikkelingsfuncties gecreëerd in de wereld, twee in Europa en één in de VS.

Geografische spreidjng

Doel van deze functies is een ruimere geografische spreiding en intensere focus op (nieuwe) businesssegmenten. “Met de nieuwe functies krijgen onze laboratoria meer inzicht in de kleurentrends in de hele wereld”, aldus Panos Kordomenos, Senior Vice President, Onderzoek & Ontwikkeling. “Hierdoor kunnen we beter producten ontwikkelen die aansluiten bij de wensen van onze klanten en de technologieën verder verfijnen.”

Bettina VogtDuitsland

Twee functies hebben Duitsland als basis. Robert K. Roop is aangesteld als vicepresident Technologie voor EMEA (Europa, het Midden-Oosten en Afrika) zal zich hier bezig houden met het verder ontwikkelen van OEM-lakken. Bettina Vogt is in Duitsland benoemd tot Global Innovation Director – Key Customers en wordt verantwoordelijk voor de belangrijkste klanten.
Donald A. White is in de VS aangesteld als Global Color Director voor schadeherstel. Hij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe kleuren.

Bron: www.autoschadeportaal.nl

Donald White